Ulaştırma Bakanı 24 Aralık'ta Bartın'a Geliyor - Son Dakika
Yerel

Ulaştırma Bakanı 24 Aralık'ta Bartın'a Geliyor

Ulaştırma Bakanı 24 Aralık\'ta Bartın\'a Geliyor

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın 24 Aralık’ta Amasra ve Çakraz tünellerinin açılışlarını gerçekleştirmek üzere Bartın’a geleceğini söyledi.

20.12.2014 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın 24 Aralık'ta Amasra ve Çakraz tünellerinin açılışlarını gerçekleştirmek üzere Bartın'a geleceğini söyledi.

Milletvekili Tunç, 2012 yılının Mayıs ayında inşaatına başlanan Amasra-Bartın arasında inşa edilen bin 100 metre uzunluğundaki Amasra Tüneli'nin ve Bartın- Kurucaşile yolundaki 5 tünelden biri olan ve inşaat çalışmaları tamamlanan Çakraz-Avara arasındaki 968 metre uzunluğundaki Çakraz Tüneli'nin Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Lütfi Elvan'ın katılımı ile yapılacak törenle 24 Aralık Çarşamba günü ulaşıma açılacağını söyledi. Milletvekili Tunç, Amasra tünelinin açılması ile birlikte, Bartın-Amasra arasındaki ulaşımın 30 dakika süren virajlı yollar yerine, 5 dakikada daha güvenli ve kısa mesafede gerçekleştirileceğini belirterek, tünel ve bağlantı yollarının Amasra'nın ve Bartın'ın turizm potansiyeline de büyük bir katkı sağlayacağını söyledi. Milletvekili Tunç, bu tarihi anı birlikte yaşamak için tüm Bartın halkını açılışa davet ettiklerini söyledi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ulaştırma Bakanı 24 Aralık'ta Bartın'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement