Uludağ Premium Paris'te Türk İnemasıyla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Uludağ Premium Paris'te Türk İnemasıyla Buluştu

Uludağ Premium Paris\'te Türk İnemasıyla Buluştu

Uludağ Premium, SRP İSTANBUL'un, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle düzenlediği "Paris'te Türk Sinemasıyla Randevu"nun sponsorları arasında yerini aldı.

01.12.2014 11:27  Güncelleme: 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Premium etkinliğin Paris Büyükelçiliği'ndeki resepsiyonuna Cem Yılmaz, Kıvanç Tatlıtuğ ve Hülya Koçyiğit gibi isimler renk kattı.

Uludağ Premium, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle 28-30 Kasım arasında Fransa'da düzenlenen "Paris'te Türk Sinemasıyla Randevu" adlı sinema etkinliğinin resmi içeceği oldu. Türkiye'nin öykülerinin çeşitliliğini ve Fransız toplumuyla paylaştığı ortak duyguların derinliğini sergilemek için her yıl hayata geçirilmesi planlanan etkinlikte, unutulmayan başarılı Türk filmlerinin yanı sıra Altın Palmiye Ödüllü Kış Uykusu ve Kelebeğin Rüyası gibi son dönemin başarılı yapımları da izleyiciyle buluşacak.

Türkiye'nin starları Paris'te

Bu yıl Türk sinemasının 100'üncü yılına ithaf edilen etkinliğin resepsiyonu da en az gösterime giren filmler kadar ilgi gördü. T.C. Paris Büyükelçiliğindeki davete Cem Yılmaz, Kıvanç Tatlıtuğ, Hülya Koçyiğit, Ozan Güven, Tülin Özen ve Zafer Algöz'ün yanı sıra, etkinliğin Fransızca sunumunu üstlenen Pelin Batu da katıldı.

Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erbak, yapılan işbirliğine ilişkin şunları söyledi: "Uludağ İçecek olarak sanata somut anlamda ve sınır tanımaksızın destekçiyiz. Ülkemizi Fransa'da başarıyla temsil edeceğinden şüphe duymadığımız bu başarılı ve premium organizasyona, Uludağ Premium'la destek olduk. Çünkü sanatın evrensel bir dil olduğuna inandığımız kadar Uludağ Premium'un da global bir damak tadı olduğuna inanıyoruz."

Unutulmayacak premium filmler

İki gün sürecek sinema şöleninde Ömer Lütfü Akad'ın yönettiği, Hülya Koçyiğit'in başrolünü oynadığı "Gelin", Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği "Kelebeğin Rüyası", Yavuz Turgul'un Şener Şen'in zirve oyunculuğuyla sinema tarihine kazıdığı "Muhsin Bey", Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği ve başrolünü oynadığı "Pek Yakında" ile Nuri Bilge Ceylan'ın Altın Palmiye ödüllü "Kış Uykusu" ücretsiz olarak sinema severlerle buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uludağ Premium Paris'te Türk İnemasıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement