Ulukışla Kaymakamı Atar, Yılın İdarecisi Seçildi - Son Dakika
Güncel

Ulukışla Kaymakamı Atar, Yılın İdarecisi Seçildi

Niğde'nin Ulukışla ilçesi Kaymakamı Hacı Ferhat Atar, Türk İdareciler Derneği (TİD) tarafından merhum Vali Hüseyin Öğütçen Başarı Ödülüne layık görüldü.

12.01.2016 10:15

Niğde'nin Ulukışla ilçesi Kaymakamı Hacı Ferhat Atar, Türk İdareciler Derneği (TİD) tarafından merhum Vali Hüseyin Öğütçen Başarı Ödülüne layık görüldü.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Vali Galip Demirel Vilayetler Evin'de düzenlenen törende, yılın en başarılı idarecisi seçilen Hacı Ferhat Atar, ödülünü İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın elinden aldı.

Atar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her yıl İçişleri Bakanlığı ve Türk İdareciler Derneği tarafından organize edilen yılın idarecisi Vali Hüseyin Öğütcen Başarı Ödülüne bu yıl kendisinin uygun görülmüş olmasından memnuniyet duyduğunu söyledi.

Öncelikle çalışmalarında kendisine destek veren, planlayan, organize eden ve bu ödül için kendisini bakanlığa teklif eden Niğde Valisi Necmeddin Kılıç'a şükranlarını ifade eden Atar, şunları kaydetti:

"Ödülü, milletvekillerimiz, İl Özel İdaremiz, Ulukışla Belediyemiz, il ve ilçemizde görev yapan tüm kamu görevlilerimiz adına aldığımı ifade etmek istiyorum. Bu başarı şahsımdan ziyade onların başarısının yansımasıdır. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allahım bana şanlı devletime, aziz milletime, kutsal bayrağıma ebediyen hizmet etmeyi nasip etsin inşallah. Bu başarı ödülünün ana temelinde Çiftehan Bolkar Projesi kapsamında ilk etap olan Çiftehan Fizik Tedavi Rehabilitasyon ve Günübirlik Tesisleri projesi ile sağlık turizmini canlandırmak daha sonra Köylerimiz Şehir Olacak projesi ile en ücra köyümüze dahi şehir imkanlarını sunma amacımızın gerçekleşmiş olması yatmaktadır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ulukışla Kaymakamı Atar, Yılın İdarecisi Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement