Uluslararası Plaj Voleybolu Turnuvası" Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Uluslararası Plaj Voleybolu Turnuvası" Sona Erdi

Uluslararası Plaj Voleybolu Turnuvası" Sona Erdi

Turnuvada şampiyonlar belli oldu.

14.07.2014 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Ayvalık Belediyesi ve Ayvalık Ticaret Odası öncülüğünde organize edilen "TVF Pro Beach Tour 2014 Uluslararası Plaj Voleybolu Turnuvası", sona erdi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde 11 Temmuz'da başlayan turnuva, çekişmeli ve heyecanlı karşılaşmalara sahne oldu. Müsabaların sonucunda, erkeklerde Caner Çiçekoğlu ile mücadele eden İsmail Dericioğlu'nun geçirdiği sakatlık nedeniyle final maçını tamamlayamamasının ardından şampiyonluk, Volkan Göğtepe-Murat Giginoğlu ikilisinin oldu.

Selçuk Şekerci- Eren Uğur ikilisinin üçüncülüğe ulaştığı turnuvanın erkeklerdeki en iyi oyuncusu Murat Giginoğlu seçilirken, Eren Uğur en iyi blokör, Selçuk Şekerci en iyi savunmacı oldu.

Bayanlarda ise Burcu Atasoy- Fatma Yıldırım ikilisini finalde 2-0 mağlup eden Estonyalı Kristel Krens-Kadri Purl ikilisi şampiyonluğa ulaştı. Üçüncülük ise Bahanur Şahin-Ceren Atilla ikilisinin oldu. Bayanlarda en değerli oyuncu ödülü Kristel Krens, en iyi blokör Fatma Yıldırım ve en iyi savunmacı Burcu Atasoy seçildi.

Şampiyonanın ardından dereceye girenlere ödüllerini Ayvalık Kaymakam Vekili ve Gömeç Kaymakamı Naif Yavuz, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı İbrahim Kantarcı verdi.

TVF Pro Beach Tour 2014'ün bir sonraki etabı 17-20 Temmuz'da Sinop'ta oynanacak.

Turnuvada toplam 15 bin liralık para ödülü dağıtılacak. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uluslararası Plaj Voleybolu Turnuvası' Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement