Ünilig Final Grubu" Masa Tenisi ile Başladı - Son Dakika
Spor

Ünilig Final Grubu" Masa Tenisi ile Başladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Masa tenisi karşılaşmalarından görüntü Ünilig Ulusal Spor Organizasyonları Şube Müdürü Savaş Keskin'in açıklaması. On yedi dalda Altın Madalyanın sahibini bulacağı ve 2 bin sporcunun on gün boyunca ter dökeceği "Ünilig Final Grubu" müsabakaları masa tenisi karşılaşmaları ile başladı.

29.04.2016 17:37

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Masa tenisi karşılaşmalarından görüntü

Ünilig Ulusal Spor Organizasyonları Şube Müdürü Savaş Keskin'in açıklaması. On yedi dalda Altın Madalyanın sahibini bulacağı ve 2 bin sporcunun on gün boyunca ter dökeceği "Ünilig Final Grubu" müsabakaları masa tenisi karşılaşmaları ile başladı. Marmaris Amiral Orhan Aydın Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 4 gün sürecek olan karşılaşmalarda üçer kişiden oluşan 9 bayan, 8 erkek takım mücadele verecek.

Ünilig Ulusal Spor Organizasyonları Şube Müdürü Savaş Keskin, AA muhabirine yapmış olduğu açıklamada, "Ünilig Gençlik ve Spor Bakanlığımızın projelerinden bir tanesi. Bu sene finallerini Muğla'da gerçekleştirmeye karar verdik. Ünilig masa tenisi müsabakalarıyla başlamış durumda. 9 Mayıs'ta son bulacak" dedi.

Ünilig Final Grubu" Masa Tenisi ile Başladı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ünilig Final Grubu' Masa Tenisi ile Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement