UNIQ'ten Azerbaycan Devletine Çağrı Merkezi Hizmeti - Son Dakika
Güncel

UNIQ'ten Azerbaycan Devletine Çağrı Merkezi Hizmeti

UNIQ\'ten Azerbaycan Devletine Çağrı Merkezi Hizmeti

CEO'su Alp Kohen, Azerbaycan'da 7 Bakanlığın Çağrı Merkezlerine "Etkin Çağrı Merkezi Yönetimi" ve "Temel Çağrı Merkezleri Teknikleri" başlıklarında 5 günlük eğitim verdi.

24.04.2014 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çağrı Merkezlerine eğitim ve danışmanlık hizmeti veren UNIQ Eğitim ve Danışmanlık CEO'su Alp Kohen, Azerbaycan'da 7 Bakanlığın Çağrı Merkezlerine "Etkin Çağrı Merkezi Yönetimi" ve "Temel Çağrı Merkezleri Teknikleri" başlıklarında 5 günlük eğitim verdi.

Çağrı Merkezlerinde yönetici seviyesinden Müşteri Temsilcilerine kadar her seviyeye yönelik teorik ve pratik bilgiler içeren özgün eğitimler ve çağrı merkezlerinin hizmet kalitesini artırmaya yönelik danışmanlık hizmeti veren UNIQ Eğitim Danışmanlık CEO'su Alp Kohen Azerbaycan'da 7 Bakanlığın Çağrı Merkezleri'ne 5 gün süren eğitim verdi.

UNIQ Eğitim ve Danışmanlık CEO'su Alp Kohen'in, "Etkin Çağrı Merkezi Yönetimi" ve "Temel Çağrı Merkezleri Teknikleri" konusunda verdiği eğitimlere; Azerbaycan Devlet Gümrük İdaresi, Devlet Sosyal Güvenlik Fonu, Vergi Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Çalışma ve Nüfusun Sosyal Korunma Bakanlığı, Ekonomi ve Sanayi Bakanlığı, Maliye Bakanlığı'nın çağrı merkezlerinin 60 kişilik yönetici ve çalışanları katıldı.
Çağrı Merkezi sektörü hakkında aldıkları eğitimlerin çok faydalı olduğunu söyleyen Vergiler Bakanlığının Vergi Mükelleflerine Hizmetler Daire Başkan Yardımcısı Mahammad Yunusov daha önce 2012 yılında Türkiye'de Alp Kohen'den Çağrı Merkezi Yönetimi ile ilgili aldıkları eğitimde çok faydalı, uygulanabilecek bilgiler edindiklerini belirterek güzel sonuçlar elde ettiklerini söyledi. Azerbaycan'da diğer devlet kurumlarının da bu bilgilere sahip olmaları için Alp Kohen'i Azerbaycan'a davet ettiklerini belirten Mahammad Yunusov; "Azerbaycan Vergiler Bakanlığı'nın Çağrı Merkezi Azerbaycan'da Üniversal Çağrı Merkezi projesine rehberlik ediyor. Alp Kohen'den aldığımız danışmanlık ve eğitimler ile projeye dahil olan diğer devlet kurumlarının ve Vergiler Bakanlığının Çağrı Merkezlerinin yönetiminde çok faydalı olacağına inanıyorum" dedi.

Azerbaycan'da Çağrı Merkezi sektörüne dair değerlendirmelerde bulunan UNIQ Eğitim ve Danışmanlık CEO'su Alp Kohen, çağrı merkezi sektörünün Azerbaycan'da henüz yeni gelişim aşamasında olduğunu belirtirken sektör çalışanlarının oldukça istekli olduğunu, bunun da sektörün hızla gelişmesine katkıda bulunacağını söyledi. Kohen, Azerbaycan Devleti çağrı merkezleri yönetici ve çalışanları ile oldukça verimli bir hafta geçirdiğini ifade ederek, katılımcıların eğitimlerden oldukça önemli sonuçlar elde ettiğini vurguladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel UNIQ'ten Azerbaycan Devletine Çağrı Merkezi Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement