Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi - Son Dakika
Yerel

Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'a hunharca saldırıyı yapanları lanetlediğini ve adaletin en sert şekilde yerini bulunacağını ümit ettiğini bildirdi.

16.02.2015 19:29

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'a hunharca saldırıyı yapanları lanetlediğini ve adaletin en sert şekilde yerini bulunacağını ümit ettiğini bildirdi.

Tanrıver, yaptığı yazılı açıklamada, hayatının baharındaki Özgecan'ın vahşice öldürülmesinin Türkiye'nin yüreğini dağladığını belirtti.

Hükumetin, kadına karşı yapılan şiddeti sadece kınamakla kalmayacağını vurgulayan Tanrıver, şöyle devam etti:

"Özgecan kardeşimize hunharca saldırıyı yapanları lanetliyorum ve adaletin en sert şekilde yerini bulunacağını ümit ediyorum. Bu durum hiçbir şekilde söylemle bırakılmayacaktır. Canice, vahşice yapılan ölümlere karşı, bütün kararlılıkla üzerine gidilip cezalandırılmasını sağlayacağız. Bu vahşi ölümü bir kez daha lanetliyorum. İnanıyorum ki adalet, acımasızlığı yaşam biçimi olarak algılayan bu canilere gereken cevabı verecektir. Bundan kimsenin endişesi olmasın."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement