Üniversiteli Kadınlar Eğitime Destek İçin Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Üniversiteli Kadınlar Eğitime Destek İçin Kahvaltıda Buluştu

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Gaziantep Şubesinde eğitime destek amacıyla kahvaltıda Gaziantepli hanımlar bir araya geldi.

18.12.2014 13:59

Kişisel Gelişim Danışmanı Yaşam ve Nefes Koçu Sara Güleç'in Nefes ile Yaşam Tasarımı konulu söyleşisi büyük ilgi gördü.

Cumhuriyetin aydın, çağdaş ve mutlu bir geleceğe ilerlemesi için eğitimin şart olduğunu belirten Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Beliz Dağdelen, eğitimli genç nesil sayısının artması ve kadınların en iyi şekilde eğitim imkanlarına kavuşabilmesine katkıda bulunmak için Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinde eğitim görmekte olan kız öğrencilere burs verdiklerini belirtti. Başkan Dağdelen yaptığı konuşmasında Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Gaziantep Şubesinin 90 üniversiteli kız öğrenciye burs verdiklerini belirterek kendilerine bu konuda destek veren seçkin firmalara teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Soma'da Eşlerini Kaybeden Kadınlara Yardım Eli

Sadece eğitime destek için bir araya gelmediklerini belirten Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Beliz Dağdelen yaptığı açılış konuşmasında önemli konulara değinerek "13 Mayıs 2014 tarihinde Manisa ilinin Soma ilçesinde işletilin kömür ocağında meydana gelen ve Türkiye tarihinin en çok can kaybına sebep olan madencilik kazasında eşleriyle birlikte umutlarını kaybeden kadınlarımıza yaşam mücadelelerinde yardım eli uzatmak ve bir iş yeri açmak için de bir araya geldik. Bu konuda bizlere yardımcı olan tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum." dedi. Kişisel Gelişim Danışmanı Yaşam ve Nefes Koçu Sara Güleç, Nefes ile Yaşam Tasarımı isimli sunumunu gerçekleştirerek katılımcıları bu konuda bilgilendirdi. Güleç doğru nefes nasıl alınır, korkular nasıl yenilir, hayata nasıl pozitif bakılır konularında başarılı ve sürükleyici bir sunum gerçekleştirerek kadınlara mutlu olmanın tüyolarını verdi. Gaziantepli kadınların büyük ilgi gösterdiği söyleşinin ardından Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Beliz Dağdelen Kişisel Gelişim Danışmanı Yaşam ve Nefes Koçu Sara Güleç'e günün anısına bir teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üniversiteli Kadınlar Eğitime Destek İçin Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement