Ünlü Aktör Kadir İnanır Dalaman'a Yerleşti - Son Dakika
Magazin

Ünlü Aktör Kadir İnanır Dalaman'a Yerleşti

Ünlü Aktör Kadir İnanır Dalaman\'a Yerleşti

Fethiye İlçe Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret eden sanatçı Kadir İnanır, bir süre önce Dalaman'a yerleştiğini açıkladı.

25.03.2016 14:31  Güncelleme: 14:38

Kadir İnanır, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı makamında ziyaret ederken Dalaman'a yerleştiğini dile getirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saatcı, İnanır'ın duayen bir sanatçı olduğunu anlattı.

DALAMAN'A YERLEŞTİ

Behçet Saatcı ile 2 yıldır telefon görüşmeleri yaptığını belirten Kadir İnanır, "Başkanımızı takip ediyoruz. Kime sorarsam sorayım çok sevilen bir adam. İşte yerel yöneticilik budur. Kendini sevdirmektir. Fethiye şu anda değme vilayetlerin hepsinden büyük bir yer. Herkes turizmin farklı yerlerine giderken, biz de Fethiye'yi tercih ettik" diye konuştu.

''BEN SİYASET ÜSTÜ BİR ADAMIM''

Ziyaretinde ülke gündemine de değinen Kadir İnanır, şunları kaydetti: "Toplumda bir kavram kargaşası var. Her insanın bir siyasi görüşü vardır. Herkes bunu özgürce ifade etmedikçe orada kavga çıkar. Kavga çıksın, ama bunu laf ile yapalım. Fiziksel olmasın, çatışma olmasın, tartışa tartışa ortak yol bulalım. İşte o zaman bunun adına 'barış' diyoruz. Ben hayatımın en güzel yıllarını niye toplumun bazı kesimlerine antipatik geçiriyorum biliyor musunuz? 'Barış sağlansın' diye. Hiçbir siyasi kuruluş beni kendisine angaje edemez. Ben siyaset üstü bir adamım. Kavga var, gerçek var ve bunu ortadan kaldırmak için uğraşmalıyız."

Son Dakika Magazin Ünlü Aktör Kadir İnanır Dalaman'a Yerleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • m.türkmen: senin gibileri dalamanımızda görmek istemiyoruzz. 1 0 Yanıtla
  • vatansever: Yıllarca bu vatanın ekmeğini yemiş, bu halkın desteğiyle biryerlere gelmiş olan bu zat gitsin yüksekovaya yerlerşsin..... Bu topraklarda vatan hainlerine yer yok. 0 0 Yanıtla

Advertisement