Ünüvar: "Yapacağım Diyene Değil Yaptım Diyene Oy Verelim" - Son Dakika
Yerel

Ünüvar: "Yapacağım Diyene Değil Yaptım Diyene Oy Verelim"

Ünüvar: "Yapacağım Diyene Değil Yaptım Diyene Oy Verelim"

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, “Yapacağım diyene değil yaptım diyene oy verelim” dedi.

21.03.2014 15:25

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, "Yapacağım diyene değil yaptım diyene oy verelim" dedi.

Partisinin seçim çalışmaları kapsamında Adana'nın Kozan ilçesinde mahalle mitinglerine katılan Ünüvar, hükümetleri döneminde rantçılara ve çetelere fırsat vermediklerini söyledi. Ünüvar, "Kozan'da hizmetlerin devamı için az bir zamanımız kaldı. Birkaç gün sonra Kozanlı biz başkanımızın hizmetlerine devam diyoruz diyecekler. Birkaç gün sonra ülkemizin son on iki yılına damgasını vurmuş AK Parti iktidarına içerden ve dışarıdan her türlü darbe vurmak isteyenlere en iyi darbeyi siz vuracaksınız. Ben halkımızın gözündeki ışığı görüyorum. Halkımız Başbakanım biz senin arkandayız diyorlar. Hainler boş durmuyorlar. Pozantı Ulukışla arasında hain bir saldırıda üç güvenlik görevlimiz şehit oldu. Ama onlar bu ülkeyi yıldıramayacaklar. Onlar bu ülke üzerinden yaptığı fesatlıklara ulaşamayacaklar. Bu iktidarın arkasında halk var. Arkasında halkın olduğu iktidarı kimse yıkamaz" dedi.

12 yıllık hükümetleri döneminde ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Kozan'da da önemli hizmetlere imza attıklarını ifade eden Ünüvar, şöyle devam etti:

"Sizler 12 yıldır her seçimde AK Parti'nin yanında oldunuz. Bugün rantiyecilere rant sağlayan bir siyasi ortam yok. Bugün iş adamlarının pijama ile başbakanı karşıladığı bir ortam, manşetler ile ülkenin sallandığı bir ortam yok. Halkımız hep AK Parti'nin yanında oldu. AK Parti iktidarı halkın verdiği oyu halka hizmet talimatı olarak görür. Kozan'a verdiğimiz hiçbir sözü yerde bırakmadık. Üç yıl önce hastanemizin fotoğraflarını göstermiştim bugün hastanemizi gösteriyorum. Allah hiç kimseyi oraya düşürmesin ama hastalandığınız zaman orada beş yıldızlı otel konforunda tedavi olacaksınız. Son on iki yıla baktığınız zaman ülkemizde hastaneler, yollar, hızlı trenler,kültür merkezleri, büyük sanat eserleri, belediye hizmetleri, tarım, ticaret ve dış politikada ülkemiz hızla ilerliyor. Birkaç gün sonra gerçekleşecek olan yerel seçim başbakanımıza kurulan şantajların ve montajların karşılığı olacak. Bu seçimde maceraya yer vermeyelim yapacağım diyene değil yaptım diyen insanlara oyunuzu verin. Bilin ki yaptıklarımız da yapacaklarımızın teminatıdır. Bizim sözümü samimidir. Halkımıza hizmet için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. 30 Mart'ta şer odaklarına prim vermeyelim ve istikrara devam diyelim." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünüvar: 'Yapacağım Diyene Değil Yaptım Diyene Oy Verelim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement