Uşak Sportif, Fenerbahçe Ülker'i Gözüne Kestirdi - Son Dakika
Spor

Uşak Sportif, Fenerbahçe Ülker'i Gözüne Kestirdi

Uşak Sportif, Fenerbahçe Ülker\'i Gözüne Kestirdi

Uşak Sportif bu hafta deplasmanda oynayacağı Galatasaray Liv Hospital maçı, Galatasaray’ın Turkish Airlines Euroleague çeyrek final play-off maçından dolayı müsaba ileri tarihe ertelendi.

17.04.2014 16:05

Uşak Sportif bu hafta deplasmanda oynayacağı Galatasaray Liv Hospital maçı, Galatasaray'ın Turkish Airlines Euroleague çeyrek final play-off maçından dolayı müsaba ileri tarihe ertelendi.

Bu nedenle Fenerbahçe maçından önce iki gün ara veren Uşak Sportif Basketbol takımı hazırlıklarına Üniversite salonunda tam kadro olarak başladı. Bu yıl beklenenin üzerinde performansla play-off ve Avrupa da oynamayı hak eden Uşak Sportif başarılarının çıtasını yükselterek ilk önce Fenerbahçe galibiyeti ve play-off eşleşmesindeki rakibini elemek olacak. Önümüzdeki hafta kendi evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Uşak Sportif, karşılaşmaya yakın illerden ve ege bölgesinden büyük ilgi bekliyor. Maç gününe 10 gün olmasına rağmen bilet talebine yüksek ilgi olması yönetim şaşkınlık içerisinde bıraktı.

Uşak Sportif Baş Antrenörü Ozan Bulkaz, yaptığı açıklama, "Sahamızda Fenerbahçe kulübünü ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Taraftarımızla birlikte sahamızda galip gelebilmek için elimizden geleni yapacağız. Bu ana kadar gösterdiğimiz başarıların tesadüf olmadığını göstermek istiyoruz" dedi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Uşak Sportif, Fenerbahçe Ülker'i Gözüne Kestirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement