Uşak'ta Kazada Hayatını Kaybeden Sağlıkçılar İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Uşak'ta Kazada Hayatını Kaybeden Sağlıkçılar İçin Tören Düzenlendi

Uşak\'ta Kazada Hayatını Kaybeden Sağlıkçılar İçin Tören Düzenlendi

Uşak’ta bu sabah saatlerinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden Uşak Kamu Hastaneleri Birliği çalışanlarına tören düzenlendi.

05.08.2015 20:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta bu sabah saatlerinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden Uşak Kamu Hastaneleri Birliği çalışanlarına tören düzenlendi.

Uşak'ta Havalimanı mevkiinde sabah saatlerinde elim bir kazada hayatını kaybeden Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Mali İşler Başkanı İsmail Çelebi ve Uzman Hakan Uçak için Uşak Devlet Hastanesi önünde resmi tören düzenlendi. Uşak Valisi Seddar Yavuz, Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve diğer protokol üyelerinin hazır bulunduğu törende kazada hayatını kaybedenlerin yakınları ve mesai arkadaşlarının gözyaşları sel oldu. Acılı ailelere başsağlığı dileyen Vali Yavuz ve protokol üyeleri dualar ederek cenazeleri yarın defnetmek üzere alandan ayrıldılar.

Uşak Kamu Hastaneleri Mali İşler Başkanı İsmail Çelebi'nin cenazesi yarın öğle namazını müteakiben Kütahya Hisarcık Çarşı Camiinden defnedilecek. Kazada hayatını kaybeden diğer Uşak Kamu Hastaneleri personeli Uzman Hakan Uçak'ın cenazesi ise yine yarın öğle namazını müteakiben Uşak Merkez Yücetepe Camiinden alınarak Kızılhisar köyüne defnedilecek. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uşak'ta Kazada Hayatını Kaybeden Sağlıkçılar İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement