Uşak'taki Kazada 3 Kişi Öldü, 7 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Uşak'taki Kazada 3 Kişi Öldü, 7 Kişi Yaralandı

Uşak\'taki Kazada 3 Kişi Öldü, 7 Kişi Yaralandı

Uşak'ta, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil önce refüjdeki beton elektrik direği ve ağaçlara, ardından da karşıdan gelen başka bir otomobile çarptı.

26.09.2014 16:33  Güncelleme: 17:28

Uşak'ta, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil önce refüjdeki beton elektrik direği ve ağaçlara, ardından da karşıdan gelen başka bir otomobile çarptı. Kazada, Uşak Üniversitesi öğrencisi 3 genç yaşamlarını yitirirken, 2'si çocuk 7 kişi yaralandı.

İzmir'den Uşak yönüne giden Azerbaycan uyruklu Ali Karımlı (21) yönetimindeki 64 VL 863 plakalı otomobil, dün saat 22.30 sıralarında, İzmir-Ankara karayolunun 7'nci kilometresindeki Hacıkadem Kavşağı'nda, aşırı hız nediyle kontrolden çıktı. Savrulan otomobil önce refüjdeki ağaçlara ve beton elektrik direğine çarptı. Direği devirip karşı şeride geçen otomobil, Adnan Kan (28) yönetimindeki 43 LN 600 plakalı otomobille çarpıştı. Karımlı'nın kullandığı hurdaya dönen otomobildeki, hepsi Azerbaycan uyruklu ve Uşak Üniversitesi öğrencisi olan 6 gençten Ulvi Sadigov (21) ile Elvin Hüseynov (21) olay yerinde yaşamlarını yitirdi. Otomobil sürücüsü Karımlı ile yanındaki arkadaşları Anar Musazade (21), Mayıs Hasanov (21), Mughdat Talipli (21) ve diğer araç sürücüsü Adnan Kan, eşi Emine Kan (27), çocukları Esra Kan (6) ve Hasan Hüseyin Kan (4) yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan durumu ağır olan Anar Musazade de doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin sürdüğü bildirildi. Kazada yaşamını yitiren Ulvi Sadigov ile Elvin Hüseynov'un cesetleri aynı hastanenin morguna götürüldü.

Kaza nedeniyle Uşak-İzmir karayolu çift yönlü olarak 2.5 saat süreyle trafiğe kapalı kalırken, olay yerine gelen polis ekipleri tedbir amacıyla devrilen direğin elektiriğini kestirdi. Kaza yapan araçların çekilmesi ve belediye ekiplerinin yolu temizlemesinin ardından trafik tekrar normal seyrine dönerken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazada yaşamını yitiren Ulvi Sadigov ile Elvin Hüseynov ve Anar Musazade için bugün, öğrencisi oldukları Uşak Üniversitesi'nde bir tören düzenlendi. Ölen üç gencin Azerbaycan'daki ailelerinin cenazeleri almak için Uşak'a gelmek üzere yola çıktıkları öğrenildi. - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uşak'taki Kazada 3 Kişi Öldü, 7 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement