Uysal'dan Seyahat Projesi - Son Dakika
Yerel

Uysal'dan Seyahat Projesi

Uysal\'dan Seyahat Projesi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa’da yaşayan 500 bin vatandaşın 150 bininin ülkesini tanıması için seyahat ettirmek istediklerini söyledi.

06.04.2015 10:10

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa'da yaşayan 500 bin vatandaşın 150 bininin ülkesini tanıması için seyahat ettirmek istediklerini söyledi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, seyahat acentası temsilcileriyle biraraya geldi. Muratpaşa'da yaşayan 500 bin kişinin en azından 150 binini seyahat ettirmeyi düşündüklerini belirten Başkan Ümit Uysal, "İnsan hayatına etki eden belediyecilik çalışmaları yürütüyoruz. Bizin çılgın projemiz insan. Bu çerçevede vatandaşlarımızı seyahat ettirmek, tatil yaptırmak istiyoruz. Kentimizde yaşayanların, ülkelerini tanımalarını istiyoruz. Projemize acentalarımızdan destek bekliyoruz" diye konuştu.

BELEDİYE ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Seyahat acentalarının temsilcilerine belediye çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan Ümit Uysal, "Muratpaşa'da tüm mahallelerimizin asfaltlarını ve kaldırımlarını yenilemeyi sürdürüyoruz. Meltem ve Bayındır Mahallerimiz'in asfaltlarını yenileyip, Avrupa standartlarında, engelli şeritlerinin bulunduğu kaldırımlar yaptık. Kaldırımlarımıza turunç ağaçları dikiyoruz. Mahallelerimizin çehresini değiştiriyoruz. Turizmde çalışan kadınlarımızın faydalanması için çocuk kreşi açtık. Gelir düzeylerine göre çocuk kreşimize kayıtlar alınıyor. Yaşlılarımızın faydalanması için Antalya'nın en güzel terasının bulunduğu alana Yaşlıevimizi açtık. Temizlik işleri müdürlüğümüz her dinden ibadethanelerin temizlik işlemlerini yapıyor. Vatandaşlarımız spor yapmalı diyoruz ve 16 bölgede sabah sporu çalışmaları yaptırıyoruz" dedi.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın proje ve belediye çalışmalarını anlatmasının ardından seyahat acenta temsilcileri de yapılacak olan çalışmalar hakkında söz aldı. Yoğun turizm sezonu dışında kalan ilkbahar ve sonbahar döneminde vatandaşların seyahat yaptırılabileceğinin altını çizen acenta temsilcileri, "Belediyemizle ortak projeler geliştirebiliriz. Vatandaşlarımızı ülke genelinde tatil yaptırabiliriz. Bu kapsamda seyahat acentaları olarak çalışmalarda yer alabiliriz" dedi. Başkan Ümit Uysal, Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne ait el sanatları kurslarında elde edilen ürünlerin turistlere satılması amacıyla oluşturulacak alanla ilgili seyahat acentası temsilcileriyle görüş alışverişinde de bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uysal'dan Seyahat Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement