Üzülmez Cemiyetlerde - Son Dakika
Güncel

Üzülmez Cemiyetlerde

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu Kartepelilerin mutlu günlerine ortak oldu.

04.11.2015 15:56

Başkan Üzülmez, katıldığı cemiyetlerde bir ömür birlikteliğe evet diyen gençlerin nikah akitlerini gerçekleştirdi. Başkan Üzülmez, düğün cemiyetlerinde çiçeği burnunda çiftlerin mutluluklarını paylaştı ve ömür boyu mutluluk diledi.

MERYEM ile ERCAN EVLENDİ

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 1 Kasım genel seçimlerinin yapıldığı günü akşamında Meryem ile Ercan Sarı'nın nikahını kıydı. Ak Parti Uzunbey Mahalle Temsilcisi Fehmi Sarı ile ev hanımı Remziye Sarı çiftinin Çelik Halat Fabrikası çalışanı çocukları Ercan Sarı hayatını, Sakaryalı merhum Hasan ve ev hanımı Müyesser Geloğlu çiftinin zarif kızları Meryem ile birleştirdi. Uzunçiftlik Düğün Salonu'nda bir ömür birlikteliğe evet diyen Meryem ve Ercan'ın nikahını Başkan Üzülmez kıyarken gençlerin şahitliklerini Erol Tunca ve Osman Zeki Gür yaptı. Başkan Üzülmez, mutluluk dilekleri eşliğinde evlilik cüzdanını da geline verdi.

NESLİHAN ile VEYSEL EVLENDİ

Seçim gecesi ilçede gerçekleşen ikinci nikahta ise Şefkatiye Mahalle Muhtarı Musa Mut'un kızı evliler kervanına katıldı. Muhtar Musa Mut ile ev hanımı Hacer Mut'un zarif kızı Neslihan Mut hayatını, Suadiye Mahallesi sakinlerinden emekli Hüseyin İlhan ile ev hanımı Emine İlhan çiftinin Suadiye Otobüsçüler Kooperatif üyesi çocukları Veysel İlhan ile birleştirdi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde bir ömür birlikteliğe evet diyen Neslihan ile Veysel İlhan'ın nikahını Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, kıydı. Osman İlhan ile Selahattin Koç'un da şahitlik yaptığı nikahta iki cihan saadeti dilekleri eşliğinde Başkan Üzülmez, evlilik cüzdanını gelin hanıma verdi.

ZÜLEYHA ile AKİF EVLENDİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kayaalp ve Koşkul Ailelerinin mutluluğuna ortak oldu. Kartepe İstasyon Mahallesi'nde Boşnak Börekçisinde pasta ustası olarak çalışan Adnan Menderes Koşkul ile ev hanımı Türkan Koşkul çiftinin Posco Fabrikasında çalışan çocukları Akif Koşkul, Kandıralı Rafet ve Fatma Kayaalp çiftinin zarif kızları Züleyha Kayaalp ile evlendi. Kartepe Düğün Salonu'ndaki düğün cemiyetine her iki ailenin dost ve akrabalarından oluşan kalabalık bir davetli topluluğu da katıldı. Yeni yuva kuran gençlere mutluluk dileyen Başkan Üzülmez, Kayaalp ve Koşkul Ailelerini de tebrik etti.

PERİHAN ile METİN EVLENDİ

Trabzon Akçaabat'tan gelin alan Emekevler Mahallesi sakinlerinden Havva Aktaş'ın oğlu Metin Aktaş'ı tebrik eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, çiçeği burnunda çifte ömür boyu mutluluk dileklerini iletti. Neriman ve Cemil Tosun çiftinin zarif kızları Perihan ile merhum Mustafa ve ev hanımı Havva Aktaş'ın serbest meslek sahibi çocukları Metin Aktaş, Uzunçiftlik Düğün Salonu'ndaki tören ile evliler kervanına dahil oldu. Perihan ve Metin'i mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, gençleri tebrik edip takısını da taktı.

SELİN ile TAHA EVLENDİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Başkan Yardımcısı Zafer Arat'ın da yeğeni olan Taha Arat ile Selin Çelik'in mutluluklarına ortak oldu. Derbentin köklü ailelerinde Arat Ailesi'ne Çanakkale'den gelin geldi. Derbent Otobüsçüler Kooperatif üyesi İsmail Arat ile ev hanımı Gülsen Arat çiftinin özel bir şirkette satın alma şefi olarak çalışan çocukları Taha Arat hayatını, Çanakkaleli Ümit ve Şennaz Çelik çiftinin Derbent'te yüksek öğrenin gören zarif kızları Selin Çelik ile birleştirdi. Derbent Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğün cemiyetine katılan Başkan Üzülmez, genç çifti tebrik edip takısını taktı.

HALİME ile OSMAN EVLENDİ

Kartepeli gençlerin mutluluğuna ortak olan Başkan Üzülmez, Halime ve Osman'ın düğün cemiyetine katıldı. Suadiye Mahallesi sakinlerinden serbest meslek sahibi Ali Demir ile ev hanımı Fatma Demir çiftinin Almesan Fabrikası çalışanı çocukları Osman Demir hayatını, Sultaniye Mahallesi'nde emekli İbrahim Şişman ile ev hanımı Ayşe Şişman'ın Kuran Kursu öğreticisi olan zarif kızları Halime Şişman ile birleştirdi. Şişman ve Demir Ailelerinin Suadiye Kültür Merkezi'ndeki düğün cemiyetine katılan Başkan Üzülmez, çiçeği burnunda çiftleri tebrik edip takısını taktı.

ERKAN ile ZELİHA EVLENDİ

Kartepe Belediyesi Meclis Üyesi Ergül Şirin'in de yeğeni olan Erkan Taş, hayatını Osmaniyeli Zeliha Toslak'ın nikahını Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıydı. Ertuğrulgazi Mahallesi sakinlerinden Cihangir ve Miyase Taş çiftinin yakışıklı oğlu Erkan Taş, hayatını Osmaniyeli Halil ve Hayriye Toslak çiftinin zarif kızları Zeliha ile birleştirdi. Ataevler Kültür Merkezi'ndeki nikahı Başkan Üzülmez kıydı. Ergül Şirin ve Elife Öğüt'ün şahitlik yaptığı nikahta Erkan ve Zeliha bir ömür birlikteliğe evet dediler. Sevgi dolu birlikteliklerini resmileştiren Erkan ve Zeliha'yı tebrike den başkan nikah akiti ardından evlilik cüzdanını da gelin hanıma verdi.

DİLEK ile DAVUT EVLENDİ

Kartepeli Akçay Ailesi ile Derinceli Şahin Aileleri dünür olduğu düğün cemiyetine katılan Başkan Üzülmez, Dilek ile Davut'u tebrik etti. Sarımeşe Mahallesi sakinlerinden emekli Ahmet Şentürk Akçay ile ev hanımı Neslihan Akçay çiftinin emniyet mensubu olan çocukları Davut Akçay hayatını, Yenikent Mahallesi'nde oturan Derince Limanında tekniker olarak çalışan Atilla Şahin ile ev hanımı Samarra Şahin çiftinin avukatlık yapan kızları Dilek Şahin ile birleştirdi. Antikkapı Restaurant'taki düğün cemiyetine katılan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Akçay ve Şahin Ailelerini yalnız bırakmadı. Dilek ve Davut'u tebrik eden Başkan Üzülmez, gençlere takısını da taktı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez Cemiyetlerde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement