Üzülmez, Kartepelilerin Mutluluğuna Ortak Oluyor - Son Dakika
Güncel

Üzülmez, Kartepelilerin Mutluluğuna Ortak Oluyor

Kartepelilerin mutlu günlerine ortak olan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, katıldığı cemiyetlerde evlenen çiftleri tebrik ederken bir ömür birlikteliğe evet diyen gençlerin nikah akitlerini de gerçekleştirdi.

09.06.2015 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sünnet cemiyetlerine de katılan Başkan Üzülmez hemşehrilerine çocuklarının diğer mürvetlerini de görmeleri temennisinde bulundu.

Nur ile Furkan Evlendi

Kartepe Mavi Boncuk Anaokulu öğretmeni Nur Aslan ile Eşmeli Furkan Günel'in mutluluğuna Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de ortak oldu. Samsun Bafralı Şükran ve İbrahim Aslan'ın Kartepe Ataevler Mahallesi Mavi Boncuk Anaokulu'nda anasınıfı öğretmeni olarak görev yapan zarif kızları Nur Aslan hayatını, Eşme Mahallesi sakinlerinden Aydın ve Selvim Günel çiftinin Tüpraş Fabrikası çalışanı çocukları Furkan Günel ile evlendi. Eşme Limon Kafe'deki düğün cemiyetinde birlikteliğe evet diyen Nur ile Furkan'ı mutlu günlerinde Belediye Başkanı Üzülmez de yalnız bırakmadı. Aslan ve Günel Ailelerini tebrik eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, gençlere de bir ömür boyu mutluluk diledi.

Hüseyin Eren sünnet oldu

Kartepe Belediyesi çalışanlarından Metin Başaran'ın biricik evladı Hüseyin Eren sünnet oldu. Kartepe Suadiye Mahallesi sakinlerinden Kartepe Belediyesi Mezarlık İşleri Sorumlusu Metin Başaran ile Derince Araştırma ve Uygulama Hastanesi hemşerilerinden Lale Başaran çiftinin 3 çocuğundan Suadiye İlköğretim Okulu anasınıf öğrencisi Hüseyin Eren erkekliğe ilk adımını attı. Suadiye Huzur Et Restaurant Bahçesindeki sünnet cemiyetine katılan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de Başaran Ailesi'nin mutluluğuna ortak oldu. Başaran ailesini tebrik eden Başkan Üzülmez, miniğe de geçmiş olsun dileğinde bulunup takısını taktı.

Nikahı Başkan Üzülmez Kıydı

İstasyon Mahallesi sakinlerinden Eda Uzun ile Enes Akgöz mahalle arkadaşlığını hayat arkadaşlığına dönüştürdü. Fahri ve Sare Açıkgöz çiftinin serbest meslek sahibi çocukları Enes Akgöz hayatını, Bayram ve Nuriye Uzun çiftinin zarif kızları Eda Uzun ile birleştirdi. Kartepe Düğün Salonu'ndaki nikahı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıyarken gençlerin şahitliklerini de Gül Aydın ile Emirhan Uzun üstlendi. İki cihan saadeti dilekleri eşliğinde evlilik cüzdanını da gelin hanıma veren Başkan Üzülmez, aileleri de tebrik etti.

Trabzon'dan gelin geldi

Kartepe İstasyon Mahallesi sakinlerinden Çağlayan Ailesi'ne Trabzon'dan gelin geldi. Kartepeli Bahri ve Hanım Çağlayan çiftinin Gebze'de bir fabrikanın muhasebe servisinde çalışan yakışıklı çocukları Coşkun Çağlayan hayatını, Trabzonlu Birol ve Emine Aydın çiftinin İş Bankası çalışanı zarif kızları Filiz Aydın ile birleştirdi. Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ndeki düğün cemiyetine katılan konuklar arasında yer alan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de gençlerin mutluluğuna ortak oldu. Filiz ve Coşkun'a mutluluk dileklerini ileten ve takısını takan Belediye Başkanı Üzülmez, Aydın ve Çağlayan Ailelerini de tebrik etti.

Çağla ile Eren'in Nikahı Başkan Üzülmez Kıydı

Derbent Mahallesi sakinlerinden Bilgin ve Aktoprak Aileleri dünür oldu. Sistem Yapı adlı inşaat şirketinde yöneticilik yapan Şemsi Aktoprak ile ev hanımı eşi Hülya Aktoprak'ın Kolsan Fabrikasında çalışan çocukları Eren hayatını, emekli Çağlayan Bilgin ile ev hanımı Figen Bilgin çiftinin zarif kızlarından Çağla Bilgin ile birleştirdi. Çağla Bilgin ile Eren Aktoprak'ın Derbent Kültür Merkezi'ndeki nikahını Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıyarken gençlerin şahitliklerini de İsmail Aktoprak ile Eren Bilgin üstlendi. Yeni yuva kuran gençleri tebrik eden Başkan Üzülmez, mutluluk dilekleri eşliğinde evlilik cüzdanını da gelin hanıma verdi. Bilgin ve Aktoprak Ailelerini tebrik eden Başkan Üzülmez, gençlere de takısını taktı.

İş arkadaşlığından hayat arkadaşlığına

Suadiye'de kurulu Crow Bewcan Türkiye firmasında mühendis olarak çalışan İsmail Hakkı Eskidemir aynı iş yerinde çalışan Özge Yis ile evlendi. İş arkadaşlığını hayat arkadaşlığına dönüştüren gençlerin nikahını da Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıydı. İzmit Akarca Mahallesi sakinlerinden emekli Kemal ve ev hanımı eşi Sevgi Yis'in zarif kızları Özge hayatını, Suadiye Mahallesi'nde oturan ve Crow Bevcan Türkiye firması iş yeri hekimi olarka çalışan Dr. Abdullah Eskidemir ile ev hanımı Firuzzan Eskidemir çiftinin aynı fabrikada çalışan çocukları İsmail Hakkı Eskidemir ile birleştirdi. Suadiye Kültür Merkezi'ndeki nikahı Başkan Üzülmez kıyarken gençlerin şahitliklerini de Okan Çelebi ve Yahya Akgün üstlendi. Bir ömür birlikteliğe evet diyen gençleri tebrik eden Başkan Üzülmez, mutluluk dilekleri eşliğinde evlilik cüzdanını da gelin hanıma verdi. Yis ve Eskidemir Ailelerini tebrik eden Başkan Üzülmez, gençlere de takısını taktı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez, Kartepelilerin Mutluluğuna Ortak Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement