Üzüm Üreticilerine Üzüm İkram Ettiler - Son Dakika
Yerel

Üzüm Üreticilerine Üzüm İkram Ettiler

Üzüm Üreticilerine Üzüm İkram Ettiler

Sarıgöllü üzüm üreticileri, Kızılay’a kan bağışında bulunmak için adeta kuyruk oluşturdu.

16.08.2014 13:46

Sarıgöllü üzüm üreticileri, Kızılay'a kan bağışında bulunmak için adeta kuyruk oluşturdu. Manisa Kızılay Kan Merkezi ile Sarıgöl Kızılay Şubesi'nin düzenlediği kan bağışı kampanyasında üzüm üreticileri 247 ünite kan bağışında bulundu.

Sarıgöl Hükümet Konağı önüne kurulan sahra çadırı ve Demokrasi Parkı'nda kan alımları yapmakta olan Kızılay mobil aracına Sarıgöllü üzüm üreticileri kan vermek için sıraya girdi. Sarıgöl'de üzüm üreticilerinin desteklediği kan bağışı kampanyasına Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılıç, Belediye Başkanı Necati Selçuk, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Toy, Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen ile üzüm üreticileri katıldı. Kan bağışı kampanyasında kan bağışında bulunan vatandaşlara ilçenin dünyaca ünlü Sultaniye üzüm salkımı hediye edildi.

Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılıç, üzüm üreticilerin kan bağışı kampanyasına gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, "Sağlıklı her insan kan bağışında bulunmalı. Sarıgöl'de kan toplama kampanyasına bu kez Sultaniye üzüm üreticileri destekli olması sevindirici bir olay. Üzüm ve mamullerinin kan yapıcı özelliği bulunmakta. Kan veren vatandaşlara üzüm salkımı verildi" dedi.

Sarıgöl Kızılay Şubesi Başkanı Yusuf Tüfekçi ise, "Üzüm üreticilerimizi teşekkür ederim. Kampanyamıza destek verdiler. 247 ünite kan bağışladılar" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üzüm Üreticilerine Üzüm İkram Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement