Vali Ahmet Hamdi Nayır Kütahya'ya Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Vali Ahmet Hamdi Nayır Kütahya'ya Uğurlandı

Vali Ahmet Hamdi Nayır Kütahya\'ya Uğurlandı

Valiler kararnamesi ile Kütahya Valiliğine atanan Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayır, Bilecik’in Bozüyük ilçesinde düzenlenen uğurlama programıyla Kütahya’ya uğurlandı.

15.06.2016 14:32

Valiler kararnamesi ile Kütahya Valiliğine atanan Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayır, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde düzenlenen uğurlama programıyla Kütahya'ya uğurlandı.

Bilecik'ten bazı il protokolü ve valilik personelinin yer aldığı konvoy ile Bozüyük'e gelen Vali Ahmet Hamdi Nayır, Kütahya'ya geçişi sırasında Belediye Başkanı Fatih Fakıcı ve bazı protokol mensupları tarafından karşılandı. Burada Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Başkan yardımcısı Hayrettin Eldemir tarafından Vali Nayır'a günün anısına hediye takdim edildi. Burada yapılan uğurlama programının ardından çekilen hatıra fotoğrafları sonrasında herkesle helalleşen Nayır, kendi kullandığı özel aracıyla Kütahya'ya doğru yola çıktı.

Vali Ahmet Hamdi Nayır'ı uğurlama programına Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ercan Karataş, TSO Başkanı Buğra levent, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Belediye Başkan yardımcıları, Mustafa Yürükçü, Ali Avcıoğlu, Nazmi Kuru ve Hayrettin Eldemir katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Ahmet Hamdi Nayır Kütahya'ya Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement