Vali Bektaş, ATV Avrupa Kanalında Manisa'yı Anlattı - Son Dakika
Yerel

Vali Bektaş, ATV Avrupa Kanalında Manisa'yı Anlattı

Vali Bektaş, ATV Avrupa Kanalında Manisa\'yı Anlattı

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, ATV Avrupa Kanalında yayınlanan 'Vizyon' programına konuk oldu.

22.01.2015 17:25  Güncelleme: 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ATV Avrupa Kanalında yayınlanan 'Vizyon' programına konuk oldu. Meltem Dikici'nin sunuculuğunu yaptığı ve 7 Şubat Cumartesi günü 11.00-12.00 saatleri arasında yayınlanacak program çekimleri Vali Bektaş'ın makamında gerçekleşti.

Program çekiminde sunucu Meltem Dikici'nin sorularını samimiyetle yanıtlayan Vali Bektaş, Manisa'nın tarım, sanayi, ekonomik, sosyal ve kültürel durumuna ilişkin bilgiler verdi. Şehzadeler şehri Manisa'nın tarımı, sanayisi ve enerji sektörü ile büyük bir güç olduğunu belirten Vali Bektaş Manisa'da önemli bir turizm potansiyeli bulunduğunu söyledi.

Vali Bektaş, "Manisa'mız ekonomi, sanayi ve tarım açısından önemli potansiyeli olan bir il. Manisa Şehzadeler yetiştiren bir şehir. Mesir macunumuz var, üzüm bağları, zeytinleri yanında çok çeşitli sebze meyve yetişiyor. Türkiye'nin ilan edilmiş ilk ve tek jeoparkı Kula'da. Yunus Emre, Taptuk Emre yine Kula'da. Avrupa'nın En Uygun Yatırım kenti seçilen Manisa'nın Organize Sanayi Bölgesi, jeotermal enerji potansiyeli ve yatırımları çok büyük öneme sahip. İncil'de adı geçen 7 kiliseden 3'ünün Manisa'da bulunması turizm için çok büyük zenginlik" dedi.

Manisa'nın, dünya ülkeleri ile rekabet edebilecek bir şehir olduğunu vurgulayan Vali Bektaş, Manisa'ya yapılacak yeni yatırımlarla Manisa'nın öneminin daha da artacağını vurguladı. Vali Bektaş, sunucu Meltem Dikici'ye Manisa'da program yaparak Manisa'nın dünyaya tanıtılmasına katkı sağladıkları için teşekkür ederken, sunucu Meltem Dikici 'Vizyon' programı çekimlerini Manisa merkezin yanı sıra ilçelerde de sürdüreceklerini belirtti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Bektaş, ATV Avrupa Kanalında Manisa'yı Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement