Mardin Valisi Cengiz Öğretmenlerin Konserine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Mardin Valisi Cengiz Öğretmenlerin Konserine Katıldı

Mardin Valisi Cengiz Öğretmenlerin Konserine Katıldı

Mardin Valisi Ahmet Cengiz, Derik ilçesinde görev yapan öğretmenlerin düzenlediği konsere katıldı.

08.05.2014 15:14  Güncelleme: 15:12

Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Derik ilçesinde görev yapan öğretmenler tarafından düzenlenen konsere katıldı.

Kültür Sarayı'nda düzenlenen ve Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Vali Yardımcısı Hüseyin Avcı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahin, Derik Kaymakamı Ahmet Demirci ve İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu'nun da katıldığı etkinlik vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Derik'te görev yapan farklı branşlardaki öğretmenler bir araya gelerek Türkiye'nin her yöresine ait Türkçe, Kürtçe, Arapça ve Lazca şarkılar seslendirdi. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdür Yardımcısı ve müzik öğretmeni Çiğdem Göktaş Tekçi yönetiminde düzenlenen müzik şöleni izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Vali Cengiz, öğretmenlerden oluşan müzik grubunu çok beğendiğini, harika bir konser olduğunu ve burada bulunmaktan duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Vali Cengiz, "Çiğdem hoca başlangıçta bizleri davet ettiği zaman, amatör olarak karşınıza çıkacağız demişti. Ama sizlerin de gördüğü gibi profesyonellerden hiç farkları yoktu bence. Tabi Derikli hemşehrilerim de öğretmen arkadaşlarımıza sahip çıkmışlar ve salonu doldurmuşlar. Onun için sizlere de teşekkür ediyorum çünkü boş salona söylemek çok çok zordur. Belli ki öğretmen arkadaşlarımız çok çaba sarf etmiş ve emek harcamışlar. Çok harika bir performans sergilediler.Bizleri davet ettikleri ve mükemmel bir konser sundukları için başta Çiğdem hocam olmak üzere emeği geçen her kese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Çiğdem Göktaş Tekçi ise meslektaşlarıyla bu tür bir organizasyonda yer almasına öncü olmaktan dolayı gurur duyduğunu söyledi. Tekçi, "Öncelikle bizleri kırmayıp konserimize teşrif edip ve onurlandıran sayın Valimiz Dr. Ahmet Cengiz ve beraberindeki heyet başta olmak üzere,ilçe kaymakamımız Ahmet Demirci ve bizlere desteklerinden dolayı ilçe milli eğitim müdürümüz Mustafa Kahraman'a teşekkür ediyorum.Öğretmen arkadaşlarım çok güzel bir performans sergilediler. Orkestra ve koroistlerime teker teker çok teşekkür ediyorum. Umarım bu etkinlikler derikte gelenekselleşir ve çok daha güzel konserler verilir" diye konuştu.

Konserin ardından Vali Cengiz, programı düzenleyen öğretmenleri tek tek tebrik ederek grup adına Akif Ersoy İlkokulu Müdür Yardımcısı ve müzik öğretmeni Çiğdem Göktaş Tekçi'ye çiçek verdi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mardin Valisi Cengiz Öğretmenlerin Konserine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement