Vali Deniz, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Vali Deniz, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Deniz, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Batman Valisi Ahmet Deniz Hasankeyf ilçesinin mahalle ve köy muhtarlarına seslenerek, "FETÖ ve PKK’ya birlik ve beraberlik içinde sesimizi yükseltmeliyiz" dedi.

18.08.2016 13:11

Batman Valisi Ahmet Deniz Hasankeyf ilçesinin mahalle ve köy muhtarlarına seslenerek, "FETÖ ve PKK'ya birlik ve beraberlik içinde sesimizi yükseltmeliyiz" dedi.

Batman Valisi Ahmet Deniz, Hasankeyf ilçesinin mahalle ve Köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Valilik toplantı salonunda muhtarlarla bir araya gelen Vali Deniz, ziyaretlerinden dolayı muhtarlara teşekkür eti. 15 Temmuz'da FETÖ'nün hain darbe girişimiyle birlikte Türkiye'nin çok ciddi bir süreçten geçtiğini anlatan Deniz, FETÖ/PDY darbe girişimine karşı halkın taktire şayan bir tepki ortaya koyduğunu kaydetti. Vali Deniz, "Sağlanan bu birlik ve beraberliğin devamı için herkes üzerine düşeni yapmalı. Bu hain FETÖ/PDY terör örgütünden nöbeti şimdi de PKK terör örgütü devraldı. PKK terör örgütünün son dönemde gerçekleştirdiği hain saldırılarda çocuk, polis, asker ve sivil birçok vatandaşımız şehit oldu. Hep beraber bu hainlere karşı da birlik ve beraberlik içerisinde sesimizi yükseltmeliyiz" dedi.

Muhtarlarla bir süre sohbet eden Vali Deniz, huzur ve güven olduktan sonra üstesinden gelinmeyecek bir sorunun olmadığını belirtti.

Muhtarlar da kabullerinden dolayı Vali Deniz'e teşekkür ederek, yeni Hasankeyf yerleşkesinin sorunlarının yanı sıra mahalle ve köyleri ile ilgi sorunları ilettiler. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Deniz, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement