Vali Güzeloğlu Gollbol ile Tanıştı - Son Dakika
Yerel

Vali Güzeloğlu Gollbol ile Tanıştı

Vali Güzeloğlu Gollbol ile Tanıştı

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 15-19 Mayıs Gençlik Haftası, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen etkinlikte, görme engellilerle birlikte goalball oynadı.

21.05.2015 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 15- 19 Mayıs Gençlik Haftası, Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen etkinlikte, görme engellilerle birlikte goalball oynadı.

İzmit Atatürk Kapalı Spor salonunda düzenlenen goalbal törenine Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak, Vali Yardımcısı Abdullah Etil, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve görme engelli öğrenciler katıldı.

Müsabakaların bir konuşma yapan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, "Ulu Önder Atatürk'ün Kurtuluş Savaşını başlattığı, Samsun'dan ayak basarak, öncelikle Türkiye Büyük Millet Meclisini açarak, özgürlük ve bağımsızlık meşalesini milletiyle birlikte yakarak, başlattığı büyük bir gün ve gençlere armağan etmiştir. Bugün bizim kutlamalarımız var. Görme engelli arkadaşlarımızla goalball oynayacağız. Görme engelli kardeşlerimizin spor yapmalarını, onları hayatla buluşmalarını ve hayattan keyif almalarını sağlamak adına etkinliklerimiz devam ediyor. Bütün engelli kardeşlerimize hayatları boyunca nice güzel günler ve bayramlar" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Hasan Basri Güzeloğlu, görme engellilerle birlikte goalball oynadı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Güzeloğlu Gollbol ile Tanıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement