Vali Musa Işın Stantları Gezdi - Son Dakika
Yerel

Vali Musa Işın Stantları Gezdi

Vali Musa Işın Stantları Gezdi

Ağrı Valisi Musa Işın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Caddesi’nde kurulan sportif amaçlı stantları gezdi.

19.05.2015 17:05

Ağrı Valisi Musa Işın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Caddesi'nde kurulan sportif amaçlı stantları gezdi.

Ağrı'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, etkinlikler çerçevesinde Cumhuriyet Caddesi'ne 14 farklı branşta sportif amaçlı stant kurdu. Tekerlekli kayaklı koşu, tekvando, kort tenisi, gençlik merkezi, masa tenisi, satranç, futbol, kickboks, bilek güreşi, boks, halter, güreş, judo ve jimnastik branşlarında kurulan stantlara halk yoğun ilgi gösterdi. Stantları ziyaret eden Vali Işın, burada çocuklara şapka ve tişört hediye etti. Vali Yardımcısı Rasim Belge ve İl Müdürü Cemil Budak ile birlikte stantları tek tek gezen Vali Işın, bilek güreşi standında vatandaşla bilek güreşi tuttu. Daha sonra masa tenisi standına uğrayan Vali Işın, masa tenisi oynadı. Tekvando standında sporcu tarafından kendisine verilen Türk Bayrağı'nı öpen Vali Işın, kurulan tüm stantları gezdikten sonra ikram edilen nohutlu pilavı yedikten sonra buradan ayrıldı. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Musa Işın Stantları Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement