Vali Olmak İsteyen Öğrenci Vali Yurtnaç'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Olmak İsteyen Öğrenci Vali Yurtnaç'ı Ziyaret Etti

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, vali olmayı isteyen Kocaeli Gebze Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Orta Okulu 7. sınıf öğrencisi Beyzanur Karabulut'u makamında misafir etti.

01.02.2017 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, vali olmayı isteyen Kocaeli Gebze Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Orta Okulu 7. sınıf öğrencisi Beyzanur Karabulut'u makamında misafir etti.

Sosyal medya üzerinden Vali Yurtnaç'a ulaşan Beyzanur'un amcası Yunus Karabulut, yeğeninin Kocaeli'nde oturduğunu, yarıyıl tatilini geçirmek için Yozgat'a geldiğini, ilerde vali olmayı hedeflediğini ve Vali Yurtnaç ile tanışmayı çok istediğini belirtmesi üzerine talebe olumlu cevap verdiğini söyledi.

Vali Kemal Yurtnaç'ın kendisini misafir etmesinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Beyzanur Karabulut ise "Hayalimde hep vali olmak var. Her zaman bir vali ile tanışmak, valilik hakkında bilgi almak istedim. Bu hayalimi amcama söyleyince amcam da valilik sosyal medya hesabından böyle bir talepte bulundu. Valimizde bizleri kabul etti. Kendisine bize göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi.

Vali Yurtnaç ise, Beyzanur'un bu isteğine kayıtsız kalmadığını belirterek, "Güzel, pırıl pırıl bir kızımız bizimle tanışmak istemiş. Bizde bu isteğini geri çevirmedik, valilik makamında kendisini misafir ettik. Ben Beyzanur'un gözlerinde ki ışıltıyı gördüm ve inanıyorum ki ilerde hedefine ulaşacaktır. Hedefine ulaşması için de istikrarlı bir şekilde derslerine çalışmalı, bol bol kitap okumalı ve kendini her zaman yenilemeli." diye konuştu.

Bu tür makamların halka ve vatana hizmet için bir vesile olduğunu aktaran Vali Yurtnaç, Beyzanur ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Olmak İsteyen Öğrenci Vali Yurtnaç'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement