Vali Türker'e G20 Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Vali Türker'e G20 Teşekkürü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Valisi Muammer Türker’e G20 Liderler Zirvesi dolayısıyla bir teşekkür yazısı gönderdi.

01.02.2016 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Valisi Muammer Türker'e G20 Liderler Zirvesi dolayısıyla bir teşekkür yazısı gönderdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Valisi Muammer Türker'e 2015 yılı Kasım ayında Belek'te gerçekleşen G20 Liderler Zirvesi dolayısıyla bir teşekkür yazısı gönderdi. Erdoğan gönderdiği teşekkür yazısında, "Dönem Başkanlığı'nı yürüttüğümüz ve Dünyadaki en önemli uluslararası platformlardan biri olması özelliğini taşıyan G20'nin Antalya Zirvesi, Türkiye'nin hem diplomasi gücünü ortaya koyması, hemde tanıtımı bakımından büyük önem verdiğimiz bir toplantıydı. 15 - 16 Kasım 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen G20 Zirvesi'nden, hamdolsun, ülke olarak her bakımdan yüzümüzün akıyla çıktık" denildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vali Türker'e teşekkür ettiği yazısının devamında ise, "Gerek toplantı gündemi, gerekse organizasyon bakımından mükemmel bir şekilde gerçekleştirilen G20 Antalya Zirvesi, Türkiye'nin artık küresel güçler arasında yer aldığını gösteren bir etkinlik olmuştur. Zirve süresince, şahsınızın ve kurumunuza bağlı personelin gösterdiği üstün gayreti ve fedakarlığı takdirle karşıladım. Şahsınıza ve G20 Zirvesi'nde görev alan tüm Antalya Valiliği personeline teşekkür ediyorum" dedi - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Türker'e G20 Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement