Vali, Ünye'yi Denizden İnceledi - Son Dakika
Yerel

Vali, Ünye'yi Denizden İnceledi

Vali, Ünye\'yi Denizden İnceledi

Ordu Valisi Balkanlıoğlu, “Ünye, sadece Ordu ve Karadeniz’e değil, Türkiye’ye güzellik katan bir kent” dedi.

02.08.2014 14:36

Ordu Valisi Balkanlıoğlu, " Ünye, sadece Ordu ve Karadeniz'e değil, Türkiye'ye güzellik katan bir kent" dedi.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ünye'yi denizden inceledi. Bugün sabah saatlerinde Ünye Çok Amaçlı Toplum Merkezi'nin (ÇATOM) davetlisi olarak Ünye'ye gelen Vali Balkanlıoğlu, Ünye'yi de denizden gezdi.

Beraberinde, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, Ünye Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Hüseyin Tavlı, Ünye Şeyh Yunus Emre Derneği Başkanı Yaşar Argan, Ünye ÇATOM Başkanı Selma Hasdemir, İletişim ve Medya Federasyonu (TİMEF) Genel Başkanı Şakir Gürel ve diğer davetliler ile birlikte, ÇATOM ziyaretinin ardından, Çay Bahçesi'nde bir süre dinlenen Vali Balkanlıoğlu, ardından Yunus Emre Denizcilik Kursu'na ait gezi teknesine geçti.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, gezi teknesi ile Ünye'yi denizden inceledi ve Kaymakam Demir'den bilgi aldı. Vali Balkanlıoğlu, teknede yaptığı değerlendirmede, Ordu'da ilk defa Ünye denizinde tekne ile gezme ve inceleme fırsatı bulduğunu belirterek, "Ünye, sadece Ordu ve Karadeniz'e değil, Türkiye'ye güzellik katan bir kent. Tarihi, kültürü, tabiat güzelliklerinin yanı sıra denizden de ayrı bir güzellik arz ediyor. Yapılan ve yapılmakta olan tarihi eserlerin restorasyonu, başta konaklama olmak üzere çeşitli turizm tesislerinin tamamlanması ile birlikte bugün ulaştığı turizm potansiyelini kat kat artıracağı aşikardır. Biz de bu anlamda nelere ihtiyaç olduğunu ve ne gibi katkılar verebileceğimizi görmek için gezi ve incelemelerde bulunmuş olduk" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali, Ünye'yi Denizden İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement