Vali Yardımcısı Arıkan'dan Silopili Gençlere Çağrı: Gelin Spor Yapın - Son Dakika
Güncel

Vali Yardımcısı Arıkan'dan Silopili Gençlere Çağrı: Gelin Spor Yapın

Vali Yardımcısı Arıkan\'dan Silopili Gençlere Çağrı: Gelin Spor Yapın

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nü ziyaret eden Vali Yardımcısı Ali Arıkan, gençlerin spor salonuna gelerek spor yapmalarını istedi.

20.01.2015 17:31

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nü ziyaret eden Vali Yardımcısı Ali Arıkan, gençlerin spor salonuna gelerek spor yapmalarını istedi.

Son günlerde sık sık yasa dışı gösterilerin görüldüğü Silopi'de Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nü ziyaret eden Vali Yardımcısı ve Habur Mülki İdare Amiri Ali Arıkan, kapalı spor salonunu gezerek, gençleri spor yapmaya davet etti. Spor salonunda kum torbasına yumruk atan ve kondisyon bisikleti ile efor sarf eden ı Arıkan, salon çıkışında gazetecilere açıklama yaptı. Silopili gençlerin özellikle boş zaman ve yeteneklerini değerlendirmesi için salonun çok uygun olduğunu belirten Arıkan, şöyle dedi:

"Silopi gençliğinin özellikle boş zamanlarını ve yeteneklerini değerlendirmesi için gerekli bir salonu ilçemize kazandırdık. Ben gençlerimizi buraya bekliyorum. Spor salonumuzda özellikle boks ve atletizm ile ilgili bölümler de mevcut. Bizler idareci olarak ve eğitmen arkadaşlarımız olarak, gençliğimize hizmet için varız. Silopi gençliğini, sporla tanıştırarak, hayatlarında iyi bir yol açmak istiyoruz. Hepsini spor salonlarımıza, eğitim kurumlarımıza bekliyoruz. Spor dallarımızın artmasını istiyorum. İmkanlarımız açısından Silopi'de tenis kortumuz var. Bizler devlet olarak gençlerimize her türlü spor imkanı sunmak istiyoruz. Bununla ilgili olarak çalışmalarımız gayretle devam etmektedir. Boks da bir spor dalıdır. Bununla ilgili olarak antrenörümüzün olması, bizim için bir şanstır. Ben ilgi duyan kardeşlerimizi, öğrencilerimizi bekliyorum. Onlardan biz yetenekleri keşfettikçe, onları inşallah Türk milli takımlarımıza kazandırmak istiyoruz." - Silopişırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Yardımcısı Arıkan'dan Silopili Gençlere Çağrı: Gelin Spor Yapın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement