Varto Roketçisi' PKK'lı Yaralı Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Varto Roketçisi' PKK'lı Yaralı Yakalandı

Varto Roketçisi\' PKK\'lı Yaralı Yakalandı

Muş'un Varto İlçesi'nde dün PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen 'Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız' operasyonunda 4 PKK'lı ölü ele geçirilirken, elinde roket atarla, kazdığı hendekler arkasında poz veren 'Varto roketçisi' terörist de yaralı yakalandı.

18.09.2015 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Varto İlçesi'nde dün PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen 'Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız' operasyonunda 4 PKK'lı ölü ele geçirilirken, elinde roket atarla, kazdığı hendekler arkasında poz veren 'Varto roketçisi' terörist de yaralı yakalandı.

Varto'da 15 ve 16 Ağustos 2015 tarihlerinde sözde özerklik ilan eden PKK'lı teröristlerden, elinde roketatarla kazdığı hendekler arkasında poz veren ve güvenlik güçlerine saldıran  'Varto roketçisi' denilen terörist ele geçti. Yaralı yakalanan bu teröristin aynı zamanda PKK terör örgütünün sözde halkla ilişkiler Varto sorumlusu olduğu ve her akşam köylere giderek silahlı propaganda yaptığı, köy komiteleri kurulmasi için halkı zorladığı, bölgede kandırdığı gençlerle sürekli olarak yol kesme eylemleri yaptığı öğrenildi.

Güvenlik güçlerinin dün Varto'da yaptığı 4 PKK'lının öldüğü, roketatarla poz veren teröristin de yaralı ele geçirildiği operasyona,  Muş Malazgirt'te PKK'lı teröristlerin şehit ettiği İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Komutanı Arslan Kulaksız'ın ismi verildi.

Varto'da 16 Ağustos'ta düzenlenen operasyonda ise 6 PKK'lı terörist öldürülürken, 2 PKK'lı terörist ise yakalanmıştı. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Varto Roketçisi' PKK'lı Yaralı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Yakışıklımühendis: Roketci şuan en azılı milliyetçi olmuştur :))) 2 0 Yanıtla
  • gımgımlı: Faşist akp bir gün sende daişle duman olup ucacaksın ama bu halk burda kalacak 0 0 Yanıtla
    apo: Aynen hewal 0 0

Advertisement