Vartolulardan Mandalı'ya Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vartolulardan Mandalı'ya Teşekkür Ziyareti

Vartolulardan Mandalı\'ya Teşekkür Ziyareti

Bugüne kadar verdiği maddi ve manevi desteklerden dolayı Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür ziyaretinde bulunan Muş Varto Ünaldı Köyü Dernek Başkanı Hüseyin Özmen, Mandalı’ya üçüncü dönem başkanlığında başarı temennilerinde bulundu.

11.08.2014 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugüne kadar verdiği maddi ve manevi desteklerden dolayı Tekirdağ'a bağlı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya teşekkür ziyaretinde bulunan Muş Varto Ünaldı Köyü Dernek Başkanı Hüseyin Özmen, Mandalı'ya üçüncü dönem başkanlığında başarı temennilerinde bulundu.

Muş Varto Ünaldı Köyü Dernek Başkanı Hüseyin Özmen, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya nezaket ziyaretinde bulundu. Dernek üyesi Cengiz Çelik bulunduğu ziyarette Dernek Başkanı Hüseyin Özmen, Muş Varto Ünaldı Köyü Derneği'ne verdiği maddi manevi desteklerden dolayı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, hemşehri derneklerinin kendileri için olan önemine dikkat çekti. 30 Mart Yerel seçimleri öncesinde bir takım seçim derneklerinin kurulduğunu fakat bu derneklerin seçimden hemen sonra kapandığını belirten Mandalı, "Dernekler yalnızca dernekçilik faaliyetleri ile uğraşmalıdır. Başka amaçlar gütmemelidir. Biz Kapaklı Belediyesi olarak her zaman derneklerimizin yanındayız. Fakat temennimiz, üyelerin de derneklerine sahip çıkmasıdır" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vartolulardan Mandalı'ya Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement