Vefa Salman: Yalova Belediyesi'nde 265 Bin TL'lik Fatura Var - Son Dakika
Güncel

Vefa Salman: Yalova Belediyesi'nde 265 Bin TL'lik Fatura Var

Vefa Salman: Yalova Belediyesi\'nde 265 Bin TL\'lik Fatura Var

CHP Yalova Belediye Başkan adayı Salman, bir önceki dönem AK Parti yönetiminde olan belediyeye ait 265 bin TL'lik telefon faturası olduğunu söyledi.

08.05.2014 23:48  Güncelleme: 08:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova seçimlerinin iptal edilmesiyle yeni bir yarışa giren Yalova Belediye Başkan adayı CHP’li Vefa Salman, bir önceki dönemde AK Parti yönetiminde olan  Yalova Belediyesi'ne ait 265 bin TL'lik telefon faturası bulunduğunu ileri sürdü.

CHP'Lİ VEKİL MUHARREM İNCE VE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SALMAN, HALK TV YAYINI'NA KATILDI

Halk TV'de yayınlanan ve Uğur Dündar'ın sunduğu "Halk Arenası" programının Yalova’dan yapılan canlı yayınına CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve yerel seçimlerde ilk itirazdan sonra 6 oy farkla AK Parti adayı Yakup Koçal'ı geçerek Yalova’dan zaferle ayrılan, fakat daha sonra YSK’nın Yalova seçimini iptal etmesiyle Başkan adayı konumuna gelen CHP'li Vefa Salman katıldı. 

"3 AYLIK TELEFON FATURASI 265 BİN TL"

Yalova seçimlerinin iptal edilmesiyle yeni bir yarışa giren CHP’li Vefa Salman, Yalovalıların sorularını yanıtladı. Eski Yalova Belediyesi'ne ait yüklü miktardaki yemek ve ulaşım tutarlarına değinmesinin yanısıra yeni iddialar ileri sürdü. Salman, kendisinden önce görev yapan AK Partili Yakup Koçal'ın döneminde, belediyeye gelen 3 aylık telefon faturasının 265 bin TL olduğunu, bunu ispatlayan belgelerin bulunduğunu söyledi. Salman aynı zamanda bu ifadeleri resmi Twitter hesabından da paylaştı. 




KOÇAL'DAN "KAVURMA" VE "ARBORETUM" AÇIKLAMASI

Çok konuşulan "kavurma" harcamalarına da değinen Salman, daha önce gündeme getirdiği 
ve Koçal'a "Siz bırakın uydu kent gibi, ticaret ve sanayi odasını kalkan yaparak yeni bir rant kapısı açmaya alt yapı hazırladığınız yeni kent meydanı gibi hayali projeleri; Arboretum'u anlatın."  diye seslendiği konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Salman açıklamasında, "Koçal, arboretumu satmaya kararlı." dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Vefa Salman: Yalova Belediyesi'nde 265 Bin TL'lik Fatura Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • VATANDAŞ: ŞOW YAPIYOR SEÇİMLERDEN ÖNCE BELEDİYEYİ BORÇLA DEVRETTİLER DİYE AGLIYORDUN,YÖNETEMEYECEGİNİ ANLAYINCA.MADEM BORÇLA DEVRETTİLER BIRAK YÖNETSİNLER ÇEKİL ADAYLIKTAN.BAŞKA KANALA ÇIKMASSIN ZATEN SİZİN KANALINIZ ORASI 8 7 Yanıtla
    ÇERKEZ: Boş boş her habere yorum yetiştirip duruyorsun koyun kafalı...İşine bak...... 0 0
  • ezo: yazıyı paylaşacağına faturayı paylaşsaydı da bizde inansaydık 6 4 Yanıtla

Advertisement