Vekil Adayı Uğur Işılak, Başkan Kadıoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vekil Adayı Uğur Işılak, Başkan Kadıoğlu'nu Ziyaret Etti

Vekil Adayı Uğur Işılak, Başkan Kadıoğlu\'nu Ziyaret Etti

AK Parti İstanbul 3’ncü Bölge Milletvekili Adayı Uğur Işılak, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

16.04.2015 19:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul 3'ncü Bölge Milletvekili Adayı Uğur Işılak, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nu makamında ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

AK Parti İstanbul 3'ncü Bölge Milletvekili Adayı Uğur Işılak, Geçtiğimiz hafta annesini kaybeden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na taziye ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Adayı Uğur Işılak'a AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer ve ilçe yönetimi eşlik etti. Esenyurt 'un gün geçtikçe büyüyen ve örnek alınan bir ilçe olduğunu belirten Uğur Işılak, "Esenyurt, İstanbul'un ve Türkiye'nin minyatürü gibi ve Esenyurt 'ta birçok proje diğer ilçelere emsal oluyor" dedi. Işılak ilçenin Başkan Kadıoğlu'nun yeni hizmetleri ile daha iyi seviyelere çıkacağını belirterek geçen hafta annesini kaybeden Başkan Kadıoğlu'na taziye dileklerini iletti.

TBMM'nin Uğur Işılak ile daha güçlü olacağını belirten Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "İlçemizde vatandaşlarımızın geleceği için her zaman hizmetkar oluyoruz. Makam için hizmet anlayışı ile değil, hizmet için hizmet anlayışıyla projelerimizi yürütüyoruz" diyerek beşi bir yerde projesini AK Parti İstanbul 3'ncü bölge Milletvekili Adayı Uğur Işılak'a tanıttı. Başkan Kadıoğlu sanatçı Uğur Işılak'ın adaylığından dolayı hayırlı olsun dileklerini ileterek başarı dileklerinde bulundu.

Uğur Işılak ziyaret sonrasında AK Parti Esenyurt İlçe binasına geçerek parti yöneticileri ile istişare etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vekil Adayı Uğur Işılak, Başkan Kadıoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement