Vekil Aygün'den Üzülmez'e Tebrik Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Vekil Aygün'den Üzülmez'e Tebrik Ziyareti

Vekil Aygün\'den Üzülmez\'e Tebrik Ziyareti

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'i makamında ziyaret ederek tebrik etti.

07.04.2014 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'i makamında ziyaret eden Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, "Öncelikle gerçekleşen seçimlerin başta ülkemiz olmak üzere ilimize ve insanlarımıza hayırlı olsun. Tabii Kocaeli yine 13'de 13 yaparak büyük bir başarı elde etmiştir. Bu başarı öncelikle Başbakanımız olmak üzere görev alan teşkilat arkadaşlarımız ile hepimizindir. Yeni göreve seçilen arkadaşları makamında ziyaret ederek Allah hayırlı uğurlu etsin dileklerinde bulunmaktayız. Allah utandırmasın diyerek kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Vekil Aygün'ün tebrik ziyaretinde Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve Zafer Arat da hazır bulundu. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün'ün ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, "Teşkilatımızın ağabeyi sayın milletvekilimiz Aygün'ün nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Zorlu bir süreç bitti artık gurur günümüz. Kerametin başbakanımıza ait olduğu bu seçimde üzerimize düşeni yaptık. Seçim ardından Türkiye'de, Kocaeli'de ve Kartepe'de haklı bir gurur yaşanmakta. Bu gururu yaşatanlara teşekkür ediyorum. Seçimin ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Vekilimizin nazik ziyareti bize güç ve onur vermiştir. Kendisine de çok teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vekil Aygün'den Üzülmez'e Tebrik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement