Viranşehir'de Milletvekilinin Marketi Zarar Gördü - Son Dakika
Güncel

Viranşehir'de Milletvekilinin Marketi Zarar Gördü

Viranşehir\'de Milletvekilinin Marketi Zarar Gördü

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, Ceylanpınar karayolunda toplanan göstericiler, işyerlerine taş atarak zarar verdi.

08.10.2014 04:20  Güncelleme: 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viranşehir İlçesi'nde, Ceylanpınar karayolunda toplanan göstericiler, işyerlerine taş atarak zarar verdi. Aralarında AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek'in sahibi olduğu marketin de bulunduğu ilçedeki birçok işyeri ve bankaların para çekme makineleri zarar gördü. Göstericiler, polisin gazlı ve basınçlı sulu müdahalesiyle ara sokaklara dağıldı.

AK PARTİ VE VALİNİN YAŞADIĞI KONAK ÖNÜNDE GERGİNLİK: 14 POLİS YARALI

Adıyaman'da da akşam saatlerinde Karapınar Caddesi'nde toplanan 400 kişilik grup, Ak Parti İl Başkanlığı'nın bulunduğu Gölbaşı Caddesi'ne yürüdü. Sloganlar eşliğinde yürüyen grup, Ak Parti İl Başkanlığı'nın binasına taşlarla saldırdı. Dağılmaları yönündeki uyarılara aldırış etmeyen ve polise taş atan kalabalığı TOMA'larla biber gazı ve basınçla su sıkıldı.

VALİNİN EVİNE MOLOTOF

Ara sokaklara dağılan gruptakiler, bir süre sonra Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş'ın evinin bulunduğu Atatürk Bulvarı üzerindeki konak önünde toplandı. Konağa taş ve molotof kokteyli atan, yol üzerinde bulunan bankaların da camlarını kıran göstericiler, yapılan ikinci müdahaleyle dağıtıldı. Gruptakiler, üçüncü kez yürüyüşe başlandıkları Karapınar Caddesi'nde toplanarak bu kez de çöp konteynırlarını devirerek ateş yaktı. Yakılan ateşler, itfaiye ve TOMA'ların müdahaleleriyle söndürülürken, çıkan olaylarda 14 polis memuru atılan taş ve molotofların isabet etmesi sonucu çeşitli yerlerinden yaralandı. Meslektaşları ve ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere götürülerek tedaviye alınan polislerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, ilçelerden takviye polisler ve jandarma güçleri sevk edildi. Kentteki gerginlik sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Viranşehir'de Milletvekilinin Marketi Zarar Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement