Viranşehir Devlet Hastanesi'nden Teröre Lanet - Son Dakika
Yerel

Viranşehir Devlet Hastanesi'nden Teröre Lanet

Viranşehir Devlet Hastanesi\'nden Teröre Lanet

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi çalışanları Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde yapılan bombalı saldırıları protesto etti.

28.10.2015 15:37

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi çalışanları Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yapılan bombalı saldırıları protesto etti.

Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi İlhan Erkan, "Hakkari Şemdinli'de terör örgütü devlet hastanesinde saldırı düzenlemiş ve bu saldırıda genç, çocuk, yaşlı herkes hedef alınmıştır. Eli kanlı terör örgütü sağlık çalışanlarımızı, ambulanslarımıza ve hastanelerimize alçakça saldırıları sürüyor. 3 sağlık çalışanı arkadaşımız terör örgütünün alçakça saldırılarında hayatlarını kaybetmiştir. Aile hekimimiz Abdullah Biroğlu memleketi Diyarbakır'da, Sağlık memurumuz Eyyüp Ergen ve ambulans şoförümüz Şeyhmus Dursun Şırnak'ta silahlı saldırı sonucu şehit edildiler. Onlarca çalışanımız alıkonuldu ve ambulans ve hastanelerimiz ateşe verildi. Sağlık çalışmaları aksatılmaya çalışıldı. Sağlık çalışanlarının tek amacı hayat kurtarmaktır. İnsanımızın sağlığına hizmet etmektir tek görevimiz. Bu tür saldırılar kabul edilemez. Biz tüm saldırılara rağmen çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu tür saldırıları nefretle kınıyoruz" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Viranşehir Devlet Hastanesi'nden Teröre Lanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement