Vizyon 2019' ile Trabzon İlçeleri ile Birlikte Kalkınacak - Son Dakika
Yerel

Vizyon 2019' ile Trabzon İlçeleri ile Birlikte Kalkınacak

Vizyon 2019\' ile Trabzon İlçeleri ile Birlikte Kalkınacak

Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’da mevcut durumda var olan kendi içindeki bir takım gelişmişlik farklarını asgariye indirerek, bir bütün olarak şehri geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

19.03.2014 12:47

Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'da mevcut durumda var olan kendi içindeki bir takım gelişmişlik farklarını asgariye indirerek, bir bütün olarak şehri geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Başkan Gümrükçüoğlu, 'Vizyon 2019' içerisinde 3'cü sırada yer alan 'Trabzon'un kendi içindeki gelişmişlik farkını asgariye indireceğiz' başlığında yer alan projeler ile ilgili yaptığı açıklamada, büyükşehirle birlikte ilçelere dengeli, adil hizmet ve yatırımlar yapacaklarını söyledi.

İlçe belediyeleri arasında yatırımların planlanması ve hizmetlerin yerine getirilmesi bakımından uyum ve koordinasyonun sağlanması amacıyla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Yatırım Koordinasyon Merkezi'ni uygulamaya koyacaklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu tüm ilçelere Büyükşehir Hizmet ve irtibat Ofisi de kuracaklarını kaydetti.

Tüm ilçelere sosyal alan niteliğinde meydan kazandırmak için ilçe belediyeleri ile işbirliği içerisinde gerekli çalışmaları sürdüreceklerini kaydeden Gümrükçüoğlu, ayrıca ilçelerde sosyal alanlar, park ve bahçeler yapacaklarını dile getirdi.

Kırsal alanlarda tarım ve hayvancılık faaliyetlerine destek vereceklerini ifade eden Gümrükçüoğlu ilçelerde ayrıca kentsel dönüşüm ve kentsel yenileme çalışmaları için gerekli işbirliklerinin yapılacağını ifade etti.

Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon'un ulaşım ağını ve altyapısının güçlendirileceklerini de kaydederek, "Trabzon Büyükşehir ulaşım master planını yapacağız. Şehrimize yeni otoparklar kazandıracağız. Modern terminal tesisleri yapacağız. Çukurçayır bölgesi trafiğini rahatlatacağız. Kanuni bulvarı- Maçka yolu tünel çıkışı ve Çukurçayır bağlantısını gerçekleştireceğiz. Kavşak yatırımları, Darıca-Yıldızlı yolu, Tanjant sahil yolu bağlantısının gerçekleştirilmesi için ilgili kurum ve kuruluşlarla çalışmalarımızı ortaklaşa sürdüreceğiz. Bunun yanında Trabzon'u Gümüşhane'ye bağlayan Zigana tünelinin hayata geçirilmesi için takipçi olacağız" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vizyon 2019' ile Trabzon İlçeleri ile Birlikte Kalkınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement