Vural Kavuncu: Milletvekili, 650 Projenin Tamamı Tek Tek Takip Edemez - Son Dakika
Yerel

Vural Kavuncu: Milletvekili, 650 Projenin Tamamı Tek Tek Takip Edemez

Vural Kavuncu: Milletvekili, 650 Projenin Tamamı Tek Tek Takip Edemez

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Kütahya’da halen devam eden 650 kamu yatırımın olduğunu belirterek, "Milletvekili bunların hepsini tek tek takip edemez" dedi.

30.09.2014 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Kütahya'da halen devam eden 650 kamu yatırımın olduğunu belirterek, "Milletvekili bunların hepsini tek tek takip edemez" dedi.

Dumlupınar üniveristesi 'DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanene önüne yapılan acil servisi binasının durumuyla alakalı bilgiler sunan Kavuncu, "Kütahya'da 650'ye yakın kamu yatırımı var. Milletvekili tek tek bütün projeleri, boyası, kapı boyu, pencerenin şekli, çatısı, kiremiti, kullanılan asansörü denetlemez, denetleyemez. Ben mimar değilim, mühendis değilim, anlamam. Bu işleri yapan göreviler yetkililer vardır onların görevidir bu. Ben de siz gibi estetik açıdan değerlendirdim. Bu bina olmamış, uymamış görüntü olarak dedim. Ama bir şeyi kaçırmayın. Bu binanın bir de içi var, sunacağı hizmet var. Acil hizmeti alacak hastalarımız için çok daha yüksek kalite bir altyapı sağlamış oluyoruz. Dış görünüm ile ilgili çok ihtiyaç olursa daha sonra değişik kaplama ve modifikasyonlar da yapılabilir. İnşallah hayırlısı ile ruhsatlama işi tamamlanıp açılıışını yapalım, hastalarımıza derman olsun" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vural Kavuncu: Milletvekili, 650 Projenin Tamamı Tek Tek Takip Edemez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement