Yakın Karadeniz Baja Rallisi Düzce'de Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Yakın Karadeniz Baja Rallisi Düzce'de Yapılacak

Yakın Karadeniz Baja Rallisi Düzce\'de Yapılacak

Yakın karadeniz Baja Rallisi, 4-7 Ağustos tarihleri arasında Düzce'de düzenlenecek.

17.05.2016 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yakın karadeniz Baja Rallisi, 4-7 Ağustos tarihleri arasında Düzce'de düzenlenecek.

Türkiye Motosiklet Sporları Federasyonu'unun Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, ilçe kaymakamlıkları ve ilçe belediyeleri ev sahipliğide gerçekleştirilecek 'Yakın Karadeniz Baja Rallisi'nin tanıtım toplantısı Düzce Valiliği'nde yapıldı. Toplantıya Vali Ali Fidan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Motosiklet Sporları Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar ile Kaynaşlı Kaymakamı Şenol Koca katıldı.

Vali Ali Fidan, yarışlara 250 civarında sporcunun katılmasını beklediklerini söyledi. Vali Fidan, şunları söyledi:

"Motor sporları alanında tüm ilimizi kapsayan, bütün il merkezi ve ilçeleri kapsayan bir etkinliği gereçekleştirmiş olacağız. Bu Düzce için ilk etkinlik. Ben bu etkinliğin Düzcemizin hem tanıtımı hem sportif potansiyeli anlamında çok olumlu katkılar oluşturacağını düşünüyorum. Şimdiden organizasyonun başarılı olmasını diliyorum." Türkiye Motosiklet Sporları Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar ise, "Biz Türkiye Motosiklet Federasyonu olarak buraya bir kıvılcımla geldik. Bu kıvılcımı da Kaynaşlı Kaymakamımız Şenol Bey yaktı ama o kıvılcım zaman içerisinde hem sayın valimizin hem belediye başkanımızın himayesi ile Türk sporunu motor sporları konusunda aydınlatan bir meşale haline geldi" diye konuştu.

Yarışların startı 4 Ağustos'ta Anıtpark'ta verilecek. Toplam 450 kilometrelik parkur, Yığılca, Akçakoca, Çilimli, Cumayeri, Gümüşova ve Gölyaka üzerinden Kaynaşlı Topuk Yaylası'nda 7 Ağustos'ta sona erecek. Güzergahta çeşitli seyirci etapları ve kamp alanları kurulacağı belirtildi.

- Zce

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yakın Karadeniz Baja Rallisi Düzce'de Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement