Yakutiye Gençlik Galibiyetle Başladı - Son Dakika
Yerel

Yakutiye Gençlik Galibiyetle Başladı

Yakutiye Gençlik Galibiyetle Başladı

Erzurum'un Erkekler Hentbol 2.Ligi'ndeki temsilcisi Yakutiye Gençlikspor, evinde ligin ilk maçında Diyarbakır Kayapınar Belediyespor'u 33-27 mağlup etti.

03.11.2013 19:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un Erkekler Hentbol 2. Ligi'ndeki temsilcisi Yakutiye Gençlikspor, evinde ligin ilk maçında Diyarbakır Kayapınar Belediyespor'u 33-27 mağlup etti.

Erzurum'u bu sezon Büyük Erkekler Hentbol 2. Ligi'nde temsil eden Yakutiye Gençlikspor, ligin ilk maçında Diyarbakır Kayapınar Belediyespor'la karşılaştı. Antrenör Ali Erzurumluoğlu yönetimindeki Turuncu-beyazlı hentbolcular, rakiplerini 33-27'lik skorla Diyarbakır'a eli boş gönderdi. Yakutiye Spor Salonu'nda oynanan maçı İsa Yıldırım ve Emrah Yıldırım hakem ikilisi yönetirken, Nurcan Akpınar ve Nermin Biricik masa hakemliği yaptı. Ali Özer'in gözlemciliğindeki maçın ilk yarısını Erzurum Yakutiye Gençlikspor 15-14 önde kapattı. Yakutiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz ile Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz'ın da izlediği maçı Yakutiye Gençlikspor, 33-27 kazanarak lige galibiyetle 'Merhaba' dedi. Antrenör Ali Erzurumluoğlu ve sporcular maç sonrası galibiyet keyfini yaşadı. Yakutiye Gençlikspor: Harun Zoroğlu, Yusuf Nazımoğulları, Orhan Aksoy, Ömer Öztürk, Hakan Bıyıklı ve Anıl Hüseyinoğlu kadrosu ile sahaya çıkarkan, Diyarbakır Kayapınar Belediyespor: Ferhat, Ali, Lezgin, Caner, Ahmet, Yusuf ve Hüseyin ilk yedisi ile mücadele etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yakutiye Gençlik Galibiyetle Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement