Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi Projesi" - Son Dakika
Yerel

Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi Projesi"

KIRKLARELİ (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesince yürütülen ve finansmanını Halk Bankasının üstlendiği, "Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi Projesi" kapsamında, Kırklareli'nde 5 şehit çocuğuna tablet ve dizüstü bilgisayar hediye edildi.

18.10.2015 12:31

KIRKLARELİ  (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesince yürütülen ve finansmanını Halk Bankasının üstlendiği, "Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi Projesi" kapsamında, Kırklareli'nde 5 şehit çocuğuna tablet ve dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcıları Sema Başer Öztürk ve Remziye Algın, şehit Ömür Özle, Bayram Göde, Tuncay Güdücü ve Yıldırım Akbulut'un aileleri evlerinde ziyaret etti.

Ziyaretlerde şehit çocuklarına tablet ve dizüstü bilgisayar hediye eden Öztürk, şehit ailelerinin istek ve sıkıntılarını dinledi.

Öztürk, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, devletin her zaman şehit yakınlarının yanında olduğunu söyledi.

Şehit ailelerinin kendilerine emanet olduğunu belirten Öztürk, emanetlere en iyi şekilde sahip çıktıklarını ifade etti.

Ziyaretlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın "Yalnız Değilsiniz Türkiye'nin En Büyük Ailesi" projesi kapsamında gerçekleştirdiklerini hatırlatan Öztürk, "Proje kapsamında Türkiye Halk Bankası sponsorluğunda şehit çocuklarından 0-16 yaş arasındakilere tablet bilgisayar, 17-22 yaş arasındakilere ise diz üstü bilgisayar hediye edilmektedir. Bizde bu amaçla ilimizdeki şehit ailelerini ziyaret ederek bir çocuğumuza dizüstü, 4 çocuğumuza da tablet bilgisayar hediye ettik. Şehitlerimizin emaneti bizlere emanettir. Devlet olarak her zaman şehit aileleri ve gazilerimizin yanındayız. Onların her türlü sorun ve sıkıntısının giderilmesi konusunda ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement