Yamanlar Koleji, Filede de Şampiyon Oldu - Son Dakika
Yerel

Yamanlar Koleji, Filede de Şampiyon Oldu

Yamanlar Koleji, Filede de Şampiyon Oldu

Yamanlar Koleji tenis, güreş, masa tenisi, basketbol ve futbol’dan sonra liselerarası voleybol müsabakalarında da İzmir şampiyonu oldu.

17.01.2015 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yamanlar Koleji tenis, güreş, masa tenisi, basketbol ve futbol'dan sonra liselerarası voleybol müsabakalarında da İzmir şampiyonu oldu.

İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Atatürk Spor Salonu'nda yapılan liselerarası voleybol müsabakaların finalinde, Kemalpaşa Yamanlar Koleji İzmir şampiyonu oldu. Final müsabakalarının sonucunda, Özel Tevfik Fikret Lisesi ikinci, Amerikan Koleji üçüncü oldu.

Yamanlar Koleji Voleybol Koçu Ercan Türk, "Milli takımlarda yer alan öğrencilerimizin de desteği ile bu sezon İzmir'e 'Liselerarası Türkiye Şampiyonluğu'nu getirmek istiyoruz. Hesaplarımızı zirve için yaptık. Bunu da başaracak güce sahibiz" dedi.

Kemalpaşa Yamanlar Koleji müdürü Abdullah Gül ise şu ifadelere yer verdi: "Öğrencilerimizin bilim yarışmalarında kazandıkları başarıların yanında Sporda ki başarıları bizi eğitimde doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Öğrencilerimizden Türkiye Şampiyonluğu bekliyoruz." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yamanlar Koleji, Filede de Şampiyon Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement