Yaşama Bir Hafta Tutunabildi - Son Dakika
Güncel

Yaşama Bir Hafta Tutunabildi

Yaşama Bir Hafta Tutunabildi

İzmir'in Kınık İlçesi'nde, gurbetçi arkadaşı Hüseyin Kalender'in kullandığı motosiklete bir otomobilin çarpıp kaçması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı Medicalpark Hastanesi'nde yaşamını yitiren 25 yaşındaki Fatih Kurtuluş, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

13.09.2014 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Kınık İlçesi'nde, gurbetçi arkadaşı Hüseyin Kalender'in kullandığı motosiklete bir otomobilin çarpıp kaçması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı Medicalpark Hastanesi'nde yaşamını yitiren 25 yaşındaki Fatih Kurtuluş, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Avustralya'da yaşayan Hüseyin Kalender, bir ay önce P 657 plakalı motosikletiyle tatil için memleketi İzmir'in Kınık İlçesi'ne geldi. Kalender, geçen 5 Eylül'de saat 22.00 sıralarında arkadaşı Fatih Kurtuluş ile buluşup, Kınık'taki bir eğlence merkezinde birlikte içki içip eğlendi. Saatler 02.00'yi gösterdiğinde iki arkadaş, eğlenmeye başka bir mekanda devam etmek için Poyracık Mahallesi'ne gitmek üzere Kalender'in kullandığı motosikletle yola çıktı. Poyracık Mahallesi, Atatürk Caddesi'ne geldiklerinde Kalender'in kullandığı motosiklete, görgü tanıklarının ifadelerine göre 35 MDJ 12 plakalı otomobil çarpıp kaçtı. Çarpmanın şiddetiyle motosikletten asfalta fırlayan ve kaskları takılı olmadığı belirlenen Kalender ve arkadaşı Kurtuluş ağır yaralandı. Ambulansla Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırılan iki arkadaştan Kurtuluş ilk müdahalenin ardından İzmir Medicalpark Hastanesi, Kalender ise İzmir Tececik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kurtuluş bir haftalık yaşam mücadelesini dün (Cuma) sabah, doktorların müdahalesine rağmen kaybetti. Cenazesi yakınları tarafından hastane morgundan alınarak son kez Kınık, Poyracık Mahallesi'ndeki evinin önünen geçirilip, helallik alınan Kurtuluş, öğlen Poyracık Mezarlığı önünde kılınan namazın ardından gözyaşları içinde toprağa verildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaşama Bir Hafta Tutunabildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement