Yaşlılar Haftası - Son Dakika
Güncel

Yaşlılar Haftası

Yaşlılar Haftası

AK Parti Bingöl İl Başkanlığınca, "Yaşılar Haftası" etkinlikleri kapsamında 220 yaşlı ve emekli için yemekli program düzenlendi.

22.03.2017 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bingöl İl Başkanlığınca, "Yaşılar Haftası" etkinlikleri kapsamında 220 yaşlı ve emekli için yemekli program düzenlendi.

Yaşılar Haftası münasebetiyle bir lokantada düzenlenen yemekli programa katılan AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, burada yaptığı konuşmada, AK Parti hükumetinin engellilere, yaşlılara, hastalara her türlü imkanı sağladığını kaydetti.

Fehmioğlu, "AK Parti hükumeti olarak engellilere, emeklilere ve yaşlılara yönelik bir çok imkan sunuldu. Ayrıca yaşlılarımız başta olmak üzere bakıma muhtaç vatandaşlarımız için evde bakım ücreti veriyoruz. Hükumete dua edin, sizlere sayısız hizmetler verdik ve vermeye devam ediyoruz. Hükumetimiz yaşlı, mağdur, mazlum, hasta kim varsa herkese sahip çıkıyor." diye konuştu.

Halk oylamasının Türkiye için önemli bir viraj olduğunu vurgulayan Fehmioğlu, bir çok Avrupa ülkesinin Türkiye'ye karşı cephe aldığını dile getirdi.

Fehmioğlu, öyle devam etti:

"Cumhurbaşkanımızı seçmek için nasıl halka sorduysak, bugün yine halkımıza gidiyoruz ve halkımızın kararıyla hareket edeceğiz. Birçok Avrupa ülkesi Türkiye'nin gelişmesini ve büyümesini istemediği için bize karşı cephe almışlar. Avrupa ülkeleri de Türkiye'ye karşı 'Hayır' kampanyası başlatmış. Onların tüm engellemelerine rağmen, milletin desteğiyle bu referandumda da birinci çıkacağız. Bu referandum bir milletvekili ya da bir aday seçimi değildir. Bu referandumda da sizlerin desteğini bekliyoruz."

Programa, AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yaşlılar Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement