Yavuz: "Amanos Tüneli Kırıkhan İçin Hayati Önem Taşıyor" - Son Dakika
Yerel

Yavuz: "Amanos Tüneli Kırıkhan İçin Hayati Önem Taşıyor"

Yavuz: "Amanos Tüneli Kırıkhan İçin Hayati Önem Taşıyor"

Hatay’ın Kırıkhan İlçe Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hatay’ın ’çılgın projesi’ olarak adlandırılan Amanos Dağları’nda Hassa üzerinden açılacak ve İskenderun’a bağlanacak tünelin Kırıkhan için de hayati önem taşıdığını söyledi.

09.11.2016 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Kırıkhan İlçe Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hatay'ın 'çılgın projesi' olarak adlandırılan Amanos Dağları'nda Hassa üzerinden açılacak ve İskenderun'a bağlanacak tünelin Kırıkhan için de hayati önem taşıdığını söyledi.

İskenderun ilçesinde basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, özellikle Amanos Tünel Projesi'nin önemine dikkat çekti.

Tünel projesinin Kırıkhan için hayati önemi olduğunu söyleyen Yavuz, "Amanos Tünel Projesi Türkiye'nin en büyük projesi ve bizim hedefimiz ise, sanayi bölgesi olmak ama ikinci derece yerleşik alan planlıyoruz. Bu kapsamda, alt yapısı, sosyal hayatı dengeleyici projeleri de en kısa sürede hayata geçirmenin planları içerisindeyiz. İnşallah bizim hayallerimiz bu projelerin gerçekleşmesidir. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yavuz: 'Amanos Tüneli Kırıkhan İçin Hayati Önem Taşıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement