Muhafazakar Yaz Tatili İçin Öneriler - Son Dakika
Kadın

Muhafazakar Yaz Tatili İçin Öneriler

Muhafazakar Yaz Tatili İçin Öneriler

Yaz mevsimi yavaş yavaş kendini hissettirmeye başlarken, yaz tatili planları da yapılmaya başladı. Aile değerlerinize uygun muhafazakar bir tatil hayal ediyorsanız yazımıza göz atabilirsiniz.

25.05.2016 16:17  Güncelleme: 16:39

Muhafazakar bir yaşam tarzını benimseyen kişiler tatil planlarını da bu çerçevede şekillendiriyor. Ülkemizde son yıllarda sayısı artan muhafazakar oteller büyük bir ihtiyacı da karşılamış durumda.

Muhafazakar ailelerin öncelikli talepleri arasında kalacakları otelde alkol servisi olmaması, kadınlara özel olan yüzme alanlarının olması ve ibadetlerini aksatmadan yapabilecekleri imkanların olması yer alıyor.

Türkiyenin tatil cenneti olan bölgelerinde tüm bu ihtiyaçlara uygun olarak tasarlanan islami oteller, bu yaz da tatilcileri bekliyor.

Tatil planınızı henüz yapmadıysanız işinizi kolaylaştırmak için öncelikle ülkemizin hangi bölgesine gitmek istediğinize karar vermelisiniz. Tabii ki en popüler destinasyonlar Akdeniz ve Ege kıyıları...

Biz de sizler için bu bölgelerdeki islami otelleri araştırdık ve en güzellerini sizin için seçtik.

Angel's Marmaris Otel

Ege kıyılarında tatilinizi geçirebileceğiniz en doğru adreslerden biri Marmaris. Dünyanın en iyi alkolsüz lüks oteli seçilen Angel's Marmaris, hafızalarınızdan silinmeyecek bir güzelliğe sahip.

Adin Beach Otel

Tatilinizi Akdeniz bölgesinin tatil üssü olan Antalya'da geçirmek istiyorsanız, Adin Beach harika bir konaklama adresi olacaktır. Antalya'nın en popüler merkezi olan Alanya'da konumlanan bu islami otel, müşterilerine maksimum bir konfor yaşatıyor

Son Dakika Kadın Muhafazakar Yaz Tatili İçin Öneriler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement