Yemek Yediği Lokantadan Yaptığı Hırsızlık, Güvelik Kameralarına Yansıdı - Son Dakika
Yerel

Yemek Yediği Lokantadan Yaptığı Hırsızlık, Güvelik Kameralarına Yansıdı

Yemek Yediği Lokantadan Yaptığı Hırsızlık, Güvelik Kameralarına Yansıdı

Fethiye'de bir lokantaya müşteri olarak gidip dizüstü bilgisayarın bulunduğu çantayı alan kişi, güvenlik kamerası görüntüleri sayesinde yakalandı.

10.04.2014 10:36

Fethiye'de bir lokantaya müşteri olarak giden ve dizüstü bilgisayarın bulunduğu çantayı alan kişi, yakalandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, H.M.Ö, yabancı uyruklu bir kadınla Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan balık halindeki lokantaya giderek yemek yedi.

Hesabı ödeyen H.M.Ö, yanındaki kadının lavaboya gittiği sırada işletme müdürü Yakup Türkoğlu'nun yan taraftaki sandalyede bulunan çantadaki dizüstü bilgisayarını alarak masaya koydu ve üzerine montunu kapattı. H.M.Ö, kısa süre sonra lokantadan ayrıldı.

Çantası bıraktığı yerde bulamayan Türkoğlu, iş yerindeki güvenlik kameralarının görüntüleri izledi. Zanlının bilgisayarının bulunduğu çantayı aldığını gören Türkoğlu, polise haber verdi.

Güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, zanlıyı gözaltına aldı. Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Türkoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, polislerin kamera kayıtlarını izledikten sonra kısa sürede zanlıyı yakaladığını belirterek, "Müşteri olarak geldi ve yemek yedi. Hareketlerinden hiç şüphelenmedik. Hırsızlık olduğunu güvenlik kameralarını izledikten sonra anladık" dedi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yemek Yediği Lokantadan Yaptığı Hırsızlık, Güvelik Kameralarına Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement