Yeni Emniyet Müdürü Alaç'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Yeni Emniyet Müdürü Alaç'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Yeni Emniyet Müdürü Alaç\'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Ak Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, Osmaneli ilçesine yeni atanan Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan Alaç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

09.10.2015 10:59

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Ak Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, Osmaneli ilçesine yeni atanan Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan Alaç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yeni görevine, Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü'nden atanan Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan Alaç'ı makamında ziyaret eden Şahin ve Karaca, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Başkan Şahin, "Osmaneli'nin, asil bir ailenin evladı olduğu her halinden belli olan yeni bir Emniyet Müdürü Alaç'a kavuşmuş olmasından çok büyük mutluluk duydum. Kendisine şirin ve mütevazi ilçemize öncelikle hoş geldiniz diyor, görevinde üstün başarılar temenni ediyoruz. Genç ve yetenekli müdürümüzün Osmaneli ilçemize çok büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Bizler de belediye olarak kendisine her türlü hizmete hazır olduğumuzu açıkça beyan ediyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Münür Şahin'in ve AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca'nın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Osmaneli'nin yeni Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan Alaç da, "Belediye başkanımıza ve ilçe başkanımıza bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Görev yapmaktan çok büyük bir mutluluk duyduğum Osmaneli'nin huzur ve güvenliği için inşallah hep birlikte güzel çalışmalar yapacağımıza yürekten inanıyorum" şeklinde konuştu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Emniyet Müdürü Alaç'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement