Yeni Kurulan Derneğe Çeyrek Altın Verildi - Son Dakika
Yerel

Yeni Kurulan Derneğe Çeyrek Altın Verildi

Yeni Kurulan Derneğe Çeyrek Altın Verildi

Malatya’da bininci dernektdn sonra kurulan dernekler arasında yapılan çekilişle bir cami derneğine çeyrek altın hediye edildi.

11.03.2015 14:38

Malatya'da bininci dernektdn sonra kurulan dernekler arasında yapılan çekilişle bir cami derneğine çeyrek altın hediye edildi.

Malatya'da 1000'inci dernekten sonra kurulan 10 dernek arasında yapılan çekilişle Battalgazi Eskimalatya Merkez Mir Alay Şah Alibey Camisi ve Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne, Remziye Ercan Sanat Merkezi Derneği tarafından çeyrek altın hediye edildi.

Dernek Başkanı İhsan Ercan, İl Dernekler Müdürlüğünde görev yaptığı süre içerisinde, hedef olarak belirledikleri '1000 Dernek' için uğraştıklarını ve yeni derneklerin kurulması adına teşvik edici tanıtım ve bilgilendirme çalışmaları yaptıklarını söyledi. Bu çalışmalar sonucunda 1000 dernek hedefine ulaşıldıklarını ve bu durumun kendisini oldukça mutlu ettiğini belirten Ercan, "Malatya'mızın kalkınmasına ve katılımcı demokrasinin gelişmesine ve sivil toplumu yapısının güçlenmesine katkıda bulunmak amacıyla; Türkiye genelinde dernek kurulmasını teşvik etmek amacıyla Malatya' da kur'a ile bir derneğe çeyrek altın verilmesi bir ilk olma özelliğini taşımaktadır" dedi.

Daha sonra yapılan çekiliş sonucu kurada çıkan Battalgazi Eskimalatya Merkez Mir Alay Şah Alibey Camisi ve Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği yetkililerine çeyrek altın hediye edildi.

Remziye Ercan Sanat Merkezi Derneği Başkanı Ercan, dernek kurulmasını teşvik etmek amacıyla yapılan bu organizasyona katkıda bulunan, Lezzet Bahçesi yetkililerine ayrıca teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Kurulan Derneğe Çeyrek Altın Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement