Yenibirlider Derneği ve Marjinal Porter Novelli İşbirliği - Son Dakika
Güncel

Yenibirlider Derneği ve Marjinal Porter Novelli İşbirliği

Yenibirlider Derneği, iletişim çalışmalarını Marjinal Porter Novelli (MPN) ortaklığında yürütme kararı aldı.

02.09.2014 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üniversitede okuyan başarılı gençleri ve iş hayatına atılmış genç profesyonelleri toplumsal hayatın her alanında liderliğe hazırlamak üzere 2012 yılında kurulan Yenibirlider Derneği, iletişim çalışmalarını Marjinal Porter Novelli (MPN) ortaklığında yürütme kararı aldı.

Türkiye'nin gelecek nesil liderlik ekolünü oluşturmak için potansiyel sahibi gençleri erken yaşta keşfeden, onları toplumda veya kendi alanında önemli başarılara imza atmış liderler ile bir araya getiren Yenibirlider Derneği, küresel düzeyde fark yaratacak yeni liderler ortaya koymayı amaçlıyor.

Bugüne kadar, derneğin paydaşları arasında yer alan Ali Sabancı, Mustafa Koç, Hüsnü Özyeğin, Ahmet Zorlu, Bülent Eczacıbaşı, Ümit Boyner, Şevket Sabancı ve Ferit Şahenk gibi Türkiye'nin önde gelen iş adamlarını 120 bin öğrenciyle buluşturan dernek, "Gelişen Türkiye'nin Liderleri ve Gençleri" adıyla hayata geçirilen proje ile tanınıyor. Derneğin Liderlik Ekosistemi Programları çatısı altında uygulamaya koyduğu Young Leaders Development Program (YLDP) ve Senior Leaders Development Program (SLDP) ise, staj ve çalışma imkânları yaratmanın yanı sıra gençlerin liderlik potansiyellerini ortaya çıkartmayı hedefliyor.

Yenibirlider Derneği Başkanı Tanya Hazal Kaysoydu, Yenibirlider Derneği olarak akademi, sanat, spor ve iş dünyasını kapsayacak şekilde hayatın ve iş dünyasının her alanında Türkiye'ye ve dünyaya yön verebilecek toplum liderleri yetiştirmek için farklı projeler geliştirmeye devam ettiklerini söyledi. Kaysoydu, " İzmir'den Batman'a kadar yüzbinlerce öğrencinin ve genç profesyonelin ideallerini fırsata dönüştürebilecek yeni atılımlarımızda, özellikle iletişim çalışmalarına ağırlık vereceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu doğrultuda, dünya çapında güçlü bir iletişim-medya ağının bir parçası olan, sivil toplum kuruluşlarına yakınlıkları ile tanınan ve girişim-yatırım ekosistemini yakından tanıyan Marjinal Porter Novelli'yle işbirliğimizin son derece faydalı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Marjinal Porter Novelli Ajans Başkanı Asuman Bayrak ise, Yenibirlider Derneği ile çalışmaktan gurur duyduklarını ifade ederek, "Yenibirlider ekibinin yeni dönemde gerçekleştireceği çalışmaların tanıtılmasında rol oynayacak olmaktan dolayı heyecanlıyız. Yenibirlider Derneği, hayallerini ciddiye alan gençlerden oluşuyor ve onları gerçeğe dönüştürmek isteyen başarılı üniversiteli gençler için çabalıyor. Bu bizim için çok önemli. Yenibirlider Derneği'nin faaliyetlerinin daha fazla kişiye ulaşmasını ve daha çok kişiye dokunarak fayda sunmasını sağlayacak olmaktan dolayı çok mutluyuz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yenibirlider Derneği ve Marjinal Porter Novelli İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement