Yenilenen Dikmen Caddesi'nde Asfalt Serimi Başladı - Son Dakika
Yerel

Yenilenen Dikmen Caddesi'nde Asfalt Serimi Başladı

Yenilenen Dikmen Caddesi\'nde Asfalt Serimi Başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışması yapılan Dikmen Caddesi’nde, asfalt serimi başladı.

10.08.2016 11:20

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışması yapılan Dikmen Caddesi'nde, asfalt serimi başladı. Başkent'in dört bir tarafında asfalt yenileme çalışmalarını hızla sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Dikmen Caddesi'ni de sil baştan yeniliyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmayla, Dikmen Caddesi'nin yıpranan asfaltı, trimer ile kazınıyor, yeni baştan asfalt serim çalışmaları kapsamında binder tabakasının serimine geçiliyor.

Yetkililer, Başkent'in en merkezi caddelerinden biri olan Dikmen Caddesi'nin asfalt ve kaldırımlarının sil baştan yenilendiğini belirterek, çalışmaların Dikmen Caddesi'nin Konya Yolu kesişiminden başlayıp, Polis Evi'nin bulunduğu Çetin Emeç Bulvarı kesişimine kadar 6 kilometrelik bir kısımda yapıldığını belirtti.

Çalışmalar bütün gün devam ediyor

Bir taraftan asfalt kazıma işlemleri devam ederken, diğer yandan da asfalt serim çalışmasının sürdüğünü kaydeden yetkililer, asfalt yenileme çalışmaları sırasında Dikmen Caddesi'nde yolun bir bölümünün trafiğe kapandığını belirtti. Yetkililer, çalışmaların süratle tamamlanabilmesi için çalışmaların 7 gün 24 saat vardiyalı bir şekilde yapıldığını ifade etti.

Binder tabakasının serilmesinin ardından Dikmen Caddesi'nin kaldırımlarının da yenileneceğini belirten yetkililer, daha sonra modifiye asfalt tabakasının serilerek Dikmen Caddesi'nin yol ve kaldırımlarının çok daha sağlam ve modern bir hale getirileceğini bildirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenilenen Dikmen Caddesi'nde Asfalt Serimi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement