Yenişehir'de Tuning Festivali Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Yenişehir'de Tuning Festivali Düzenlendi

Yenişehir\'de Tuning Festivali Düzenlendi

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde düzenlenen TUNİNG Festivali, modifiye araçlar ve ses sistemleri tutkunlarını bir araya getirdi.

14.09.2015 17:30  Güncelleme: 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde düzenlenen TUNİNG Festivali, modifiye araçlar ve ses sistemleri tutkunlarını bir araya getirdi.

Bursa, İnegöl, İznik, Bilecik, Osmaneli ve Yenişehirlilerin ilgi gösterdiği festivalde, araç sahiplerinin yaptığı şovlar dikkat çekti. Ses sistemleri iç tasarımlarıyla Yenişehir'i temsil eden ALFA Elektronik'in sahibi Birol Ferik, modifiye araçlarda "en yüksek ses sistemi" ile ses desibelini zorlayarak bir ilke imza atmayı başardı. Ferik, tamamı hoparlörlerle donatılan birbirinde farklı iç tasarımlarıyla donatılmış ses sistemlerini festivale gelenlere tanıttı. Ferik, TUNİNG festivalinin beklediklerinden fazla ilgi gördüğünü kaydederek, "Belediye Başkanımız Süleyman Çelik'e bizlere yer tahsis ettiği için bütün arkadaşlarımız adına teşekkür ederim. Modifiye arabalarda ses sistemlerini diğer büyük illerde olduğu gibi Yenişehir'imizde de olabileceğini ispatlamış olduk" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenişehir'de Tuning Festivali Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement